No pa da osveži malo moja tema, ki jo je objavil kolega

V 2,5 letih odkar se je nazadnje o tej temi pisal, se ni kaj dosti dogajalo razen par stvari.
Med tem sem imel tudi nesrečo, ki je bil poškodovan sprednji odbijač in levi blatnik, ki sta se popravila.
pa še nekaj stvari:
- zadnji lonec od 1.6, brez sredinskega lonca
- bila dvakrat na optiki, 1. zaradi nesreče, 2. menjava obeh končnikov hkrati
- redni servisi na 15.000 km ali prej
- preobleke imam z razlogom noter, ker so sedeži bolj v slabe stanju
- menjane so bile tudi puše, preparele
- komplet menjane zavore
- menjan alternator
Kar se tiče karoserije je kar v dobrem stanju, razen na parih mestih, ki napada rja. Namena nimam rihtat karoserije, ker mislim v kratkem menjat. Do takrat bojo še redni servisi in kar bo nujno za popraviti. V moji lasti je že 3 leto. Ga redno čistim, kar se tudi vidi, glede na to da je letnik 90. Avto je bil tudi poliran. Večinoma na roke, groba in fina pasta. Hologrami se res niso zakrili, ampak je vseen bil rezultat zadovoljiv. Avto ima mal več odtenkov barve, a j**i ga, celega pa ne mislim dati na novo barvat
Na splošno gledano, sem z avtom zadovoljen. Res da ni glih udoben (so še slabši), pelje se odlično, še bolj bi se če bi bil spuščen in 15" gume, ampak žal plani se niso uresničili. Avto je bil večinoma vožen na relaciji (pol od tega AC), kar je dobro za mašino, ki za 1x nimam pripomb čez njo. Za 90 konjsko različico, je kar živahna
Pa še slikce, ki so malo slabše kvalitete, bom pa dal boljše, ko dobim fotoaparat v roke.
Pa še ena umetniška