Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Ace7

AR 159 - 1.9 JTDm ; 150hp

Napisal/-a Ace7 Ne apr 17, 2011 8:20 pm

Pa da tud jst predstavm svoj voz. Iz naslova se vid za ker model avta govorimo. Nebom na dougo govoru kaj in kako. Letnik je 2007, z 140 000 prevoženimi. Kupljena od 2 lastnika. Avto je biu uvožen iz Belgije( uvozil ga je 2 lastnik in ne jst ). Po nakupu je res da biu opravljen servis kjer se je menjal nosilec motorja, EGR, volanska letev in kompresor klime. Sledi še menjava filtrov in olja.

Zame je ta auto TOP, sprejmm kritike pozitivne in negativne, prosu bi edin da se zadržite brezsmiselnih objav katere bi vodile v kreg. Sej nismo otroc :mrgreen: :mrgreen:

Slike ; več jih še objavm k se bom spravu slikat ( beri prvo očistt auto )

Se pa priporočam za predloge 18" za nasledne poletje :) Če se da original od alfe! =P

Slika

Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: AR 159 - 1.9 JTDm ; 150hp

Napisal/-a MacTron Ne apr 17, 2011 8:44 pm

off: Eno zelo resno vprasanje. Zakaj se ne drzis pravilnika? Je morda uporabnisko ime VWBora memberlist.php?mode=viewprofile&u=30038 prevec zavajajoce? Zopet se vracamo nazaj na vprasanje prvega dela s krsitvijo clena 6.1. Zahtevas nek subjektiven odnos pri komentarjih, ampak sam pa niti zmozen nisi prebrati osnov.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Ace7

Re: AR 159 - 1.9 JTDm ; 150hp

Napisal/-a Ace7 Ne apr 17, 2011 8:50 pm

MacTron je napisal/-a:off: Eno zelo resno vprasanje. Zakaj se ne drzis pravilnika? Je morda uporabnisko ime VWBora memberlist.php?mode=viewprofile&u=30038 prevec zavajajoce? Zopet se vracamo nazaj na vprasanje prvega dela s krsitvijo clena 6.1. Zahtevas nek subjektiven odnos pri komentarjih, ampak sam pa niti zmozen nisi prebrati osnov.

Ja ker je nick zavajujoč, točno to. Se nebi skladal nekako z predstavljenim avtom. Me je motil ja. Ti kr povem, sploh jih nism prebrou ker se mi ni dal, ni cajta še za pravila brt :) Pa nemorš rečt česa sm jst zmožn in česa ne. Me poznaš slučajno?

Maš drgač PM da me opozoriš, sej sm nov na forumu ane? Nerabš izvajat hotspota kokr vidm da se skor v vsaki temi najdš.

Lep večer tud teb, pust kritiko na avto če jo maš, drugače maš PM za nadaljno diskusijo, če ti bom odgovoriu. :mrgreen:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov