Star sem:21 let
Prihajam iz:Zg. Savinjska (Luče)
Hobiji:Kolesarjenje, športno plezanje, laufanje, itd...
Znamka in model: Renault megane coupe
Barva:modra
Motor: 1.6
Moč (KM):90KM
Pnevmatike in platišča:prej:195/50/15 sedaj:205/40/17
Predelave zunanjosti:zamenjajne luči, ogledala, zadnji clean look, odstranjene vse oznake, nižanje avta,.....
Predelave notranjosti: modra Led osvetljitev.
Predelave motorja (tuning): /
Načrti za prihodnost: če bo cajt (€) še bo ziher kaj.
No torej da še nekaj besed. Sm novi na forumu in predstavljam vam svoj voz.
Celotna predelava že traja od leta 2008 in sicer kolker dopuščajo finance, po malem. Prilagam vam nekaj slik kako je potekalo vse skupaj od prvega dne ko sm dobil avto v last.
Fotografije:
Takšen je ko sm ga dobil v roke:

Nato so prišle sprednje in zadnje nove luči, takrat je biu še krom popularen:

In seveda xenon kit 6000K:

Brez wooferja ne gre:

Ker imam rad da si sam kaj naredim sm si osveljiv celotno notranjost z Led diodami:

No čez čas sm se odločil za zadnji clean look in odstranitev znakov:

Ker se je odstranila 3. zavorna luč, sm nabavil Led Lučko in jo zmontiral nad šipo, in morala se je osvetliti še tablica na odbijaču:

No potem ko je mal posijalo sonce sm se zapeljal do logarske in naredil par slikic:

No nato je prišel čas ko mi krom ni več sedel in sm sprednje luči pobarval v mat črno. so pa tudi prišla nova M3 Led ogledala:

No nato so prišla pa tudi druga platišča in sicer momo predator 17":

Kasneje mi je bilo malo dolgčas in sm še odstranil znak 1.6e:

Naveličal sem se tudi gledati zadnje vlečne kljuke:

No konec lanskega leta je pa prišel na vrsto tudi drug DVD radio:

No potem pa je prišel čas ko sm se odločil da gre celoten avto v obnovo, in sicer avto se je v celoti prebarval, neprebarvana je samo streha, ki se je samo spulirala. prebarvala so se tudi kljuke in ogledala, odstranil se je še sprednji znak, in coupe napis in žmigovci v blatnikih. Namontirala se je črna mrežica v sprednji odbijač in zamenjale so se tudi zadnje luči. Avto se je tudi celotno protikorozijsko zaščitil. In v petek sm ga končno dobil v roke. stvar pa sedaj zgleda takole:

Ko dobim obojestranski lepilni trak ki bo držal tablice na avtu jih pa nalimam gor. bi pa prosil za kak predlog z čim nalimat da jih ne izgubim. Nato pa pridejo kakšne lepše fotke.
Kritike in pohvale zaželjene