Kot nov na forumu sem rekel, da bom prvo stvar predstavu svoj avto, da v primeru da potrebujem pomoč lažje svetujete.
Torej lastim si Renault Clio 1.2 RT je malenkost za ga popravit ampak ni tako hudo.
Pa, da nebom preveč pisal vam bom tudi kakšno sliko raje pokazal
Torej odzadaj zgleda nekako takole

Polico sem pred kratkim kupu in je potrebna manjših popravkov Led Diode spodaj so trenutno samo provizorično gor imam tudi za še cvikat kabel ker ga je trenutno skoraj več kot meter in pol ampak sem ga malce skril.
Ker sem mel malo slabo vidljivo tablico sem si omislil LED žarnice zgledajo pa nekako tako

Kot vidiste je leva žarnica viseča ker nima plastiko za pritrdit ampak to me ne moti
Spredaj zgleda takole

Verjetno ni videt veliko ampak so spredaj LED Diode za pozicije in H4 Xenon Look žarnice, ki pa svetijo malenkost več kot originalne H4.
Zdaj smo prišli na moje priljubljeno mesto znotraj:

Ker sem imel doma eno staro LCD TV pospravljeno in sem pred kratkim menjal radio z Radiem ki ima DVDje sem skupaj priklopu tudi LCD že zaradi same pozornosti na cesti tako lahko istočasno iščem komad ki bi ga rad poslušal in gledam na cesto. Prej je bilo to malo težje. Malo sem pretiraval useeno

No pa še v haubo:

Tale subwoofer je poceni ampak deluje prva liga

No to je to od mojega avta. Kaj pravite? Sprejmem pohvale kot graje.