mrtwelvetrees je napisal/-a:vprašanje: ti tem cliotu.... original xenon , se leča premika ? oz če sveti v ovinek ?
Heh, ne.
mrtwelvetrees je napisal/-a:vprašanje: ti tem cliotu.... original xenon , se leča premika ? oz če sveti v ovinek ?
jurre je napisal/-a:@maniaxxx:
sem se v CE, vsak vikend![]()
@mrtwelvetrees
leca se nic ne premika, stela se avtomatsko samo visina, glede na to koliko je avto obremenjen (da ne svetis v nebo pri polno nalozenem).
hja, tako sem se odlocil. Sem gledal tudi GTje, pa so se par tisoc € drazji, pa kolega ga ima in pravi da kar prevec pijeImel bi RSa, pa so z njim malo preveliki stroski (registracija + tankanje).
1.2 TCE naj bi bili z lepo voznjo kar varcni, bomo vidli (je rekel slep). Gledal sem tudi TSIje in TDIje in ostalo, vendar karkoli mi je vsec je 13-15k €Nocem pa dat 10k € za par let star avto s 100k km+.
dci-ja pa zaenkrat res ne bi vec, novega pa tudi ne, ker takoj izgubis vrednost (sem tega vzel rabljenega, star 2 leti-kot nov, pa pride precej ceneje kot novi zdaj z 2k popusta, tako da bi po 2letih 4k zgubil).![]()
Poleg tega, kot je nekdo omenil so problem garancija in km, 80k km naredim v slabih 3 letih, v tem casu bi izgubil precej na vrednosti in pa zaradi garancije placeval uradni servis...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov