Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: blue dCi by jurre (update str. 16 - zima)

Napisal/-a B|ind Sr okt 12, 2011 8:24 pm

mrtwelvetrees je napisal/-a:vprašanje: ti tem cliotu.... original xenon , se leča premika ? oz če sveti v ovinek ?

Heh, ne.

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Sr okt 12, 2011 10:22 pm

@maniaxxx:
sem se v CE, vsak vikend :)

@mrtwelvetrees
leca se nic ne premika, stela se avtomatsko samo visina, glede na to koliko je avto obremenjen (da ne svetis v nebo pri polno nalozenem).

hja, tako sem se odlocil. Sem gledal tudi GTje, pa so se par tisoc € drazji, pa kolega ga ima in pravi da kar prevec pije :) Imel bi RSa, pa so z njim malo preveliki stroski (registracija + tankanje).
1.2 TCE naj bi bili z lepo voznjo kar varcni, bomo vidli (je rekel slep). Gledal sem tudi TSIje in TDIje in ostalo, vendar karkoli mi je vsec je 13-15k € oops Nocem pa dat 10k € za par let star avto s 100k km+.

dci-ja pa zaenkrat res ne bi vec, novega pa tudi ne, ker takoj izgubis vrednost (sem tega vzel rabljenega, star 2 leti-kot nov, pa pride precej ceneje kot novi zdaj z 2k popusta, tako da bi po 2letih 4k zgubil). :huh:
Poleg tega, kot je nekdo omenil so problem garancija in km, 80k km naredim v slabih 3 letih, v tem casu bi izgubil precej na vrednosti in pa zaradi garancije placeval uradni servis...
Slika

andreas90
Nov uporabnik

Napisal/-a andreas90 Sr nov 02, 2011 6:20 pm

LP

zanima me, ali lahko dobim direktno stran na eBay-u glede nakupa adapterja za tempomat za Clio2, in kje ste kupili vse te potrebne dele za vgradno tempomata? ;)

lp, andreas

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 02, 2011 8:14 pm

jurre je napisal/-a:@maniaxxx:
sem se v CE, vsak vikend :)

@mrtwelvetrees
leca se nic ne premika, stela se avtomatsko samo visina, glede na to koliko je avto obremenjen (da ne svetis v nebo pri polno nalozenem).

hja, tako sem se odlocil. Sem gledal tudi GTje, pa so se par tisoc € drazji, pa kolega ga ima in pravi da kar prevec pije :) Imel bi RSa, pa so z njim malo preveliki stroski (registracija + tankanje).
1.2 TCE naj bi bili z lepo voznjo kar varcni, bomo vidli (je rekel slep). Gledal sem tudi TSIje in TDIje in ostalo, vendar karkoli mi je vsec je 13-15k € oops Nocem pa dat 10k € za par let star avto s 100k km+.

dci-ja pa zaenkrat res ne bi vec, novega pa tudi ne, ker takoj izgubis vrednost (sem tega vzel rabljenega, star 2 leti-kot nov, pa pride precej ceneje kot novi zdaj z 2k popusta, tako da bi po 2letih 4k zgubil). :huh:
Poleg tega, kot je nekdo omenil so problem garancija in km, 80k km naredim v slabih 3 letih, v tem casu bi izgubil precej na vrednosti in pa zaradi garancije placeval uradni servis...

Ja, js sm ti omenil glede garancije, ta omejitev na 80kkm je bolj kot ne bedna za tiste, ki se malo več vozimo.

off...Ko boš kaj v Celju se oglasi za kako pijačko, če te že na srečanja nikol ni blo ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov