Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To maj 25, 2010 11:09 am

am.. kje si pa števce naročo/kupo? pa če mi lahko poveš ceno, lahko tud na ZS.
...::: www.CST-TEAM.net :::...

sasht
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter v Sav. Dol.

Napisal/-a sasht Sr maj 26, 2010 2:51 pm

evo danes dobil nekaj kar sem že imel dolgo v načrtu :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Pa nej slike več povejo... :P

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Razmišljal sem kaj bi naredil, ali bi dal ploščico vgravirat pa sem se spomnu da imajo to že vsi pol je pa prišla ideja sam treba jo je blo skup spravit, zrihtu mi je pa en ki se z tiskom na majice ukvarja, sicer dela tudi nalepke ampak je reku da je to zelo tžko nardit ker je zlo mala :? ampak se je potrudil in se je splačalo dlje počakat :lol: :lol: :lol:

Lp.
RENAULT 4 Life

Hellyeah
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a Hellyeah Sr maj 26, 2010 4:26 pm

sasht je napisal/-a:evo danes dobil nekaj kar sem že imel dolgo v načrtu :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Pa nej slike več povejo... :P

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Razmišljal sem kaj bi naredil, ali bi dal ploščico vgravirat pa sem se spomnu da imajo to že vsi pol je pa prišla ideja sam treba jo je blo skup spravit, zrihtu mi je pa en ki se z tiskom na majice ukvarja, sicer dela tudi nalepke ampak je reku da je to zelo tžko nardit ker je zlo mala :? ampak se je potrudil in se je splačalo dlje počakat :lol: :lol: :lol:

Lp.

hudo ;) mogoče bi bo bolš, če bi bla nalepka prozorna... pa čez sagem napis bi jo jaz nalimal ;)
Življenje je prekratko, da bi vozili dolgočasen avto!!!
Drive The Change.

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht Sr maj 26, 2010 4:53 pm

sej je prozorna na zadnji sliki je že naleplena na predzadni je pa še na podlagi... sem probal čez sagem ampak se vidi oz. ful čidno pride :?
RENAULT 4 Life

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht Ne maj 30, 2010 10:36 pm

Ta mesec ki sledi nameravam nabaviti nove fedre in namen sem imel nabaviti Eibach-a ampak mi ni višina najbolj všeč! spredaj -50mm in zadaj -30mm :? ( premalo )
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja :lol: :twisted: ampak zanima me pa kakšna je to kaj kvaliteta vmaxx vzmeti, slišu sem iz druge roke da so kar dobre in da bi se lahko primerjale z H&R ali celo z Eibach!... če ima mogoče kdo kakšne info. ali izkušnje z VMAXX vzmetmi naj mi prosim pomaga pri odločitvi...

Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i :? :lol:

Hvala!
Lp.
RENAULT 4 Life

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Ne maj 30, 2010 10:51 pm

sasht je napisal/-a:Ta mesec ki sledi nameravam nabaviti nove fedre in namen sem imel nabaviti Eibach-a ampak mi ni višina najbolj všeč! spredaj -50mm in zadaj -30mm :? ( premalo )
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja :lol: :twisted: ampak zanima me pa kakšna je to kaj kvaliteta vmaxx vzmeti, slišu sem iz druge roke da so kar dobre in da bi se lahko primerjale z H&R ali celo z Eibach!... če ima mogoče kdo kakšne info. ali izkušnje z VMAXX vzmetmi naj mi prosim pomaga pri odločitvi...

Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i :? :lol:

Hvala!
Lp.

ja kaj ti pa dela, ko imaš noter apex?? kakšne pa imaš armortizerje, plinske ali oljne??

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Ne maj 30, 2010 10:52 pm

Vmaxx nima za burek proti H&R in Eibach ter ostalim višje kakovosti. Vmaxx dela nizozemski hiltrac in so primerljive prej z Ta-tehnix in podobnimi. Torej če je avto daily ti jih odsvetujem. Pa če misliš imeti -60 pa originalne amortizerje jih kar hitro odpiši. Bodo prej ali slej zanič.
"this is so euro its asian" by Sam B.

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht Ne maj 30, 2010 10:56 pm

amortizerji pridejo krajšani glede na fedro in stršani...

Zdej ko mam apexa notr se avto zlo nagiba na ovinku in za vsako vdolbino na cesti mi skup zabije fedro ker je ful mehka... mam pa plinske trenutno notr in vem da to ne gre skup :? kolega ma prav tako apexe not ampak ma pa oljne amortizerje in ima podobne težave
RENAULT 4 Life

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Ne maj 30, 2010 11:21 pm

Vmaxx je isti šmorn. Sem imel gewinde od Vmaxx-a pa so obljubljali višino od -30 do -120 pa je avto bil takoj -50. Pa ga ni bilo možno več dvigniti, ker ko si gewindo navijal se je fedra samo stiskala skupaj. Potem pa mi je po 2-eh prevoženih km začel, zadnji desni, amortizer puščati itd. V glavnem namontirali smo jih, sem se zapeljal en kratek krog okoli delavnice in demontirali. :x
"this is so euro its asian" by Sam B.

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht Po maj 31, 2010 9:58 pm

ja smola :? za gewinde ne vem jst bom tk sam fedre nabavu in bom dal svoje amortizerje predelat, dobim pa 2 leti garancije na amortizerje 8) sej bom vidu sporočim ko bo odločitev padla :lol:
RENAULT 4 Life

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Po maj 31, 2010 10:04 pm

sasht je napisal/-a:ja smola :? za gewinde ne vem jst bom tk sam fedre nabavu in bom dal svoje amortizerje predelat, dobim pa 2 leti garancije na amortizerje 8) sej bom vidu sporočim ko bo odločitev padla :lol:

kater avto pa ima tvoj kolega?? na oljnim armotizerjim nebi smelo nabivat in tolk tolčit ko pa na plinskim :!:

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht To jun 01, 2010 10:22 pm

cliota enakega kot jst sej ne zabiva mu za vsako malenkost tko kt men ampak zabiva tu pa tam... sej useen fedre bom kar te naroču vmaxx -60mm spredaj in zadaj... :lol:

Javim ko naročim... A slučajno kdo ve kako dolgo se čaka na robo ki jo naročiš na ebayu iz nemčije?
RENAULT 4 Life

Uporabniški avatar
PhoeniX
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a PhoeniX Sr jun 02, 2010 7:01 am

Čisto odvisno kaj naročiš, fedre sem dobil v 1 tednu, za voltmeter sem čakal pa 2 tedna tako da njikje v roku 2 tednov po plačilu bi jih že moral met.
lp

sasht
Nov uporabnik

Napisal/-a sasht Sr jun 02, 2010 4:16 pm

aha hvala :lol:
RENAULT 4 Life

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr jun 02, 2010 8:06 pm

Mislim da sem te zadnjič opazu nekje v Šempetru? Ga skor pomoje nism mogu zamenjat s tem na slikah. Meni zgleda grdo sorry še posebi če si to nalimu čez pleh!

Prlek4ever
Nov uporabnik

Re: CLIO II Carbon & White by Sasht

Napisal/-a Prlek4ever To nov 29, 2011 5:42 pm

pozdravljeni! Vprašal bi kje se da dobit te stranske pragove in sprednji/zadnji podaljški odbijačov?! hvala :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov