sasht je napisal/-a:evo danes dobil nekaj kar sem že imel dolgo v načrtu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nej slike več povejo... :P
Razmišljal sem kaj bi naredil, ali bi dal ploščico vgravirat pa sem se spomnu da imajo to že vsi pol je pa prišla ideja sam treba jo je blo skup spravit, zrihtu mi je pa en ki se z tiskom na majice ukvarja, sicer dela tudi nalepke ampak je reku da je to zelo tžko nardit ker je zlo malaampak se je potrudil in se je splačalo dlje počakat
![]()
![]()
![]()
Lp.
sasht je napisal/-a:Ta mesec ki sledi nameravam nabaviti nove fedre in namen sem imel nabaviti Eibach-a ampak mi ni višina najbolj všeč! spredaj -50mm in zadaj -30mm( premalo )
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja![]()
ampak zanima me pa kakšna je to kaj kvaliteta vmaxx vzmeti, slišu sem iz druge roke da so kar dobre in da bi se lahko primerjale z H&R ali celo z Eibach!... če ima mogoče kdo kakšne info. ali izkušnje z VMAXX vzmetmi naj mi prosim pomaga pri odločitvi...
Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i![]()
![]()
Hvala!
Lp.
sasht je napisal/-a:ja smolaza gewinde ne vem jst bom tk sam fedre nabavu in bom dal svoje amortizerje predelat, dobim pa 2 leti garancije na amortizerje
sej bom vidu sporočim ko bo odločitev padla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov