Bago je napisal/-a:Par poučnih videoposnetkov za dvomljivce v awd in zagovornike rwd:k
lizard je napisal/-a:Bago je napisal/-a:Par poučnih videoposnetkov za dvomljivce v awd in zagovornike rwd:k
Ti še kar ne razumeš kaj ti želim pvoedat a ne? Nihče ni zagovorik specifičnega pogona (to počneš zgolj ti že ves čas, mi ostali zagovajrmao vse tipe pogona če nisi opazil), le tvoji selektivni logiki in predvsem selektivni izbira argumentov se hudujemo, ker kar nekaj nakladaš v tri dni. Nevarnost TT-ja in zanašanju zadka pa sploh ne upaš komentirat... Le lastno skledo pa ja ne bomo pljuvali mar ne?
In haldex+dosti snega+nizek avto+hrib se nekje mora zataknit. A ta primer sem dal samo azradi tvoje selektivne izbire argumetnov. Češ Chryler je RWD, TT je AWD zato je boljši ker je bolj varen po snegu. Enako ti lahko rečem jaz kontra, Land Rover je bolj varen za po snegu kot TT ker je višji in ima neprimerno bolj sofisticiran 4x4 pogon. In taka logika vodi kam po tvoje?
fantom je napisal/-a:...obilo užitkov z avtom na zadnji pogonki je tako smrtno nevaren, kot prepričuje naš mladoletni poznavalec avtomobilizma ki prakso nabira na youtube
.
simply je napisal/-a:Čudno da ni nihče omenil avtov kjer se športnost začne : 350Z je bil dober primerek.
Vsekakor mi je vozilo všeč, ker vizualno izstopa iz povprečja.
O športnosti oziroma občutku le tega v tem, oziroma v TT-ju ne bom omenjal.
Za tistega, ki si želi dobre lege bo gledal drugačne avtomobile : Lotus Elise, Speedster ipd.
damjan je napisal/-a:simply je napisal/-a:Čudno da ni nihče omenil avtov kjer se športnost začne : 350Z je bil dober primerek.
Za tistega, ki si želi dobre lege bo gledal drugačne avtomobile : Lotus Elise, Speedster ipd.
Se ti zdi da so to avtomobili za vsak dan???
-extremna utesnjenost...
-Zelooo otežen vstop in izstop...
-zelo velik problem za nas visokorasle
-H pasovi.....za track odlični...za vsak dan porazni...
in ja govorim iz izkušenj da nebo pomote....
CockroaC je napisal/-a:damjan je napisal/-a:simply je napisal/-a:Čudno da ni nihče omenil avtov kjer se športnost začne : 350Z je bil dober primerek.
Se ti zdi da so to avtomobili za vsak dan???
-extremna utesnjenost...
-Zelooo otežen vstop in izstop...
-zelo velik problem za nas visokorasle
-H pasovi.....za track odlični...za vsak dan porazni...
in ja govorim iz izkušenj da nebo pomote....
Ma dobro za razvajencke ravno niso ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost