Kegl je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:no zdaj samo še čakam, da začnete natolcavat, da je to cigovagn in limat v temo slike Jelke Strojan...
faak..
Zresnte se...

x2 sm opazu da so se cajti tok spremenil, da bodo kmal že stock avti rižota
Se popolnoma strinjam večje felne in temnjene šipe če je to že riž potem pa res ne vem več kam gre ta svet in ta današnja mladina
NE da se mi več obadat z nekimi otročaji ki nekaj pametujejo dost starejšemu ki že več kot 15 let skozi dela z avti kot avtoklepar/ličar pa še marsikaj potem pa se neki 18 letnik ki dlih izpit naredil ali pa še celo tega nima in niti avta nima dela pametnega o avtih tako je pač na forumih v današnjih časih nimamo kaj vsako tele ima svoje veselje pravijo

Pogrešam tiste čase 10-15 let nazaj ko smo se še mi dobival in rihtal avte in pa družli pa ni bil važen avto kaki je in kakšne predelave je imel glavno je bilo druženje,srečanja,pikniki,relacijske vožnje... in to js pogrešam pa še marsikdo zdaj v teh časih pa po teh forumih samo blatenje in pametovanje po forumih,naj dela mladina kar hoče naj se pikajo,bakajo,cele dneve čepijo na kompih uglavnem no comment, js v teh letih kot šmrkavec sem raje avte šravfal in motorje pa sem bil vesel da sem kaj dobrega naredil ali pa komu drugemu kaj porihtal pa kaki dinarček prislužil