Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

el1t3
Nov uporabnik

Re: Passat 1.9TDI 115hp Highline

Napisal/-a el1t3 Po mar 19, 2012 7:53 pm

@Tomas666: 140 naj bi jih mel, nisem ga dal na valje ... se pa dobr pozna ;) zelo zadovoljen
@~toMmy~: kje jih pa majo ??

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po mar 19, 2012 8:03 pm

Dela jih Konstill ( www.konstil.si ). Jaz sem jih zdaj vzel na Porsche Ljubljana, edina "slabost" je, da je njihov logotip gor, drugače so pa cca. 5€ cenejši, kot po konstillovem ceniku:

http://www.kupci.com/slo/EXTRA.pdf

V živo so lepi in kvalitetni, boljše slike na žalost nimam:

Slika

Imaš pa še kao boljšo kvaliteto (poglej cenik), cena je x2.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

el1t3
Nov uporabnik

Napisal/-a el1t3 Sr apr 04, 2012 4:31 pm

Sem dobil druge tepihe, hvala za sliko Tommy. Pomoč bi rabu nujno, pašejo fedri od enazga passata samo da je bil karavan ??? pa še nekaj, original xsenon luči (hella) lahko dobim, pa me zanima kako je z raunalnikom ?? se sam premontira ?? Nisem siguren, ker vem da ma xsenon računalnik ?? Nujno bi rabu odgovor, da mi ne bodo luči ušle ;) HVALA

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr apr 04, 2012 6:34 pm

Glede čipanja, sam sem imel Golfa IV letnik 2000 s tem motorjem, koda AJM. Čipati sem ga dal pri cca 130 kkm k RSRu na 150 KM - preverjeno na valjih in pri 260 kkm, ko sem avto prodal ni bilo nobenih težav z motorjem in pogonskim sklopom. Samo počasi ogret avto in počasi ohladit. Poraba je bila pa v povprečju 5.8.

Vzmeti od karavana znajo sicer pasati, samo niso enake kot za limuzino zaradi drugače razporejenih mas. Poišči povsem ustrezne za svoj model.

Še glede xenona, kakor je meni znano in glede na izkušnje z Golfom, računalnika za nastavljanje višine zagotovo nimaš, ker je montiran na sami luči. Za xenon po pravilih rabiš avtomatsko nastavitev višine, pranje žarometov in bodi pozoren, da bodo luči narejene za evropski trg. Sam sem pri svojih ugotovil, da so narejene za Mehiko - in zato nisem mogel dobiti homologacije, čeprav so svetile pravilno in so bile vizualni in funkcionalno enake evropskim, le ena črka v kataloških številki je bila drugačna. Pa morda ima ta model luči še ločeno "transformator" in računalnik.
Sicer pa imajo xenon luči drugačen konektor in računalnik rabi priklop na nadzorni sistem vozila, da jih lahko prav nastaviš.
Slika

el1t3
Nov uporabnik

Napisal/-a el1t3 Pe apr 06, 2012 1:32 pm

Aja, potem je ga je golf kar dobr trgal ;) jaz sm dau chip pri tunerc-u, razlika je dost očitna (sicer ga nisem dal na valje), je pa navor v višjih prestavah zelo očiten, pri porabi pa ni neke razlike. Glede xenona, po tem kar si napisal me je minilo :) vzmeti bo pa treba zgleda naprej prodat, pa druge poiskat. Začelo pa mi je nekej škripat spredej desno, sem dau na dvigalko pa use gumice podmazal, pa ni nč pomagalo, bo zgleda treba kakšno roko zamenat, škripa pa čedalje bol, da me je že sram se vozt ... treba zrihtat ker bo kmal tehnični ;) :roll: 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov