Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: Espace - moja malenkost

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 17, 2012 9:58 pm

jooooooooooooooooooooooooooooj ven0m :roll: :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Sr jul 18, 2012 12:50 am

Patrik_A3 je napisal/-a:jooooooooooooooooooooooooooooj ven0m :roll: :roll:

Brez zamere ampak to je bila moja dejanska reakcija, ko sem prebral post nad mojim.

Primerjava dveh banalnih električnih porabnikov, ki se bosta na proabi poznala za dober mikron pod predpostavko, da bo pedalka za plin vedno ENAKO pritisnjena, da se bo pospeševalo po logaritemski skali BREZ odstopanja, da bo teren VEDNO enak. Nemorem verjet kakšne banalnosti naštevam... fml...

Te luči korstijo porabi popolnoma enako kot vsi aditivi za gorivo in magneti za vodila goriva...
Drugače parabole ohranja tudi to, da imaš luči popolnoma izklopljene, aja pa zakaj nebi potem še na smerokazih šparali, da se nebodo žarnice uničevale, potem bi lahko tudi še...
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
mansus
Nov uporabnik

Napisal/-a mansus Če jul 19, 2012 10:31 am

ven0m je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:jooooooooooooooooooooooooooooj ven0m :roll: :roll:

Brez zamere ampak to je bila moja dejanska reakcija, ko sem prebral post nad mojim.

Primerjava dveh banalnih električnih porabnikov, ki se bosta na proabi poznala za dober mikron pod predpostavko, da bo pedalka za plin vedno ENAKO pritisnjena, da se bo pospeševalo po logaritemski skali BREZ odstopanja, da bo teren VEDNO enak. Nemorem verjet kakšne banalnosti naštevam... fml...

Te luči korstijo porabi popolnoma enako kot vsi aditivi za gorivo in magneti za vodila goriva...
Drugače parabole ohranja tudi to, da imaš luči popolnoma izklopljene, aja pa zakaj nebi potem še na smerokazih šparali, da se nebodo žarnice uničevale, potem bi lahko tudi še...

Saj ni potrebno tako smetenje teme. Če te LED lučke toliko motijo ,prezri to temo pa je .
Jaz sem se pač odločil zanje , ne silim jih pa tebi .

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Renault Espace

Napisal/-a Zois Če jul 19, 2012 3:46 pm

Fora dnevnih luči je da bi naj bile tudi bolj opazne kot zasenčene saj so skonstruirane tako da svetijo ravno, ne v tla in je zato boljša dnevna vidljivost...iščem po netu primerjalno sliko pa žal ne najdem...

Če ne zaradi porabe jih pa ima zaradi varnosti kajne :P
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
mansus
Nov uporabnik

Napisal/-a mansus Ne jul 22, 2012 7:55 pm

Zois je napisal/-a:Fora dnevnih luči je da bi naj bile tudi bolj opazne kot zasenčene saj so skonstruirane tako da svetijo ravno, ne v tla in je zato boljša dnevna vidljivost...iščem po netu primerjalno sliko pa žal ne najdem...

Če ne zaradi porabe jih pa ima zaradi varnosti kajne :P

Res ne morate pozabiti na te dnevne luči ?

airbus320
Novinec

Napisal/-a airbus320 Ne jul 29, 2012 4:34 pm

Pozdravljen,
Jaz sem že pozabil na tvoje dnevne luči - ledice :lol: , sem že spremljal temo na Renault forumu. Motor je 116KM?
Nič nisi omenil stroške popravil oops oz kako ti avto služi? Jaz imam isti letnik kot tvoj, samo da je grand in 120KM. Me je voz koštal že kar lep kupček denarja, je pa res da ima že 275000 prevoženih.
Če mi ne bi bil super za vozit in uporaben (3 otroci), bi ga direkt na Dinos zapeljal....
lp

Uporabniški avatar
mansus
Nov uporabnik

Napisal/-a mansus Po jul 30, 2012 5:10 pm

Ja motor je 116 KM in ima prevoženih 176000 km .
Sicer se ne bom hvalil ,ampak ,odkar imam ta avto -to je 5 let ,sem zamenjal samo zavorne ploščice .
Drugače pa redni servisi ( olje in filtri ) na 15.000 in to je to .
Pa crknilo mi je stikalo za vse 4 žmigavce in sem zadevo predelal ter vgradil navadno stikalo . ( original nekaj čez 30 Eur - TOLK pa ne dam )

airbus320
Novinec

Napisal/-a airbus320 Po jul 30, 2012 6:27 pm

To je pa dobro slišat/prebrat da si brez problemov.
Jaz sem v 1 letu zamenjal že 3/4 motorja, res da večinoma pod garancijo 8)
Me pa v bližnji prihodnosti čaka še nekaj investicij :x , ampak bom še vložil preostalo "1/4" motorja, ter še kakšen potrošen material :?
Klinc, avto ni nič vreden, fantastičen je za vozit (takrat ko dela), edino, ne glede da sem umirjen voznik, je teh 120KM malo premalo za tako kravo.
116KM so Belgijski? Mislim, da se taki v SLO niso prodajali. Kako se pa tak motor obnese?
lp

Uporabniški avatar
mansus
Nov uporabnik

Napisal/-a mansus Po jul 30, 2012 8:44 pm

Kot praviš, res je fantastičen za vozit.
Pa tudi to, da je 116 KM premalo , vendar za te omejitve ??? - bi lahko bil malo bolj poskočen .
Kot praviš imaš tri otroke - poglej jaz imam dva ,od tega je hčerka ( 6 let ) invalid in to pomeni ,da vozim s sabo invalidski voziček .
Ker je zelo prostoren avto - me nima nič ,da bi karkoli menjal . ( voz lepo gre cel v prtljažnik ) pa čeprav so wooferji zadaj ,je prostora še dovolj.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov