fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down paVRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM
![]()
![]()
hihihi
_B3yBo_ je napisal/-a:fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down paVRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM
![]()
![]()
hihihi
z lepim se hvalis...od stranke pa dejmo
ven0m je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down paVRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM
![]()
![]()
hihihi
Sej veš "Aja ni moj avto... te pa grem po mestu *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza*"...
poraba je na računalniku2 16,8 l. Kar se porabe tiče na relaciji 130-140 se giblje okoli 11-12 l v mestu pa sploh nebom pisal
BOKI81 je napisal/-a:
Najbolj pa me je pa presenetil odziv ljudi na sam avto. Ljudje prihajajo k meni in me sprašujejoali je to res w12 pa če semi splača, a sem normalen, ali vlečem cisterno za sabo, pač da imam nepremičnino.,...Zanimivo kaj oznaka w12 oz 6.0 naredi na ljudi. Odgovor je zmeraj enak.
Ta audi je za dušo in srce![]()
No toliko od mene.
Lep pozdrav
lp
fantom je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down paVRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM
![]()
![]()
hihihi
Sej veš "Aja ni moj avto... te pa grem po mestu *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza*"...
da se nebota užgala...me zanima kako bota vidva ugotovila da od nekje 130km/h naprej šumi nekje pri šibedahu (po ugotovitvah stranke) če se bota vozila 50km/h. in to se ni izvajalo v mestu ampak na avtobanu.
_B3yBo_ je napisal/-a:
Tak avto da doseze 130kmh nerabi prej VROOOMMMM VROOMMMM pa kick down pa VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. avto se z lahko brez vsega tega premakne do 130 in vec da slisis ''sumenje'' pri sibedahu. Kda si vozu kavni mlincek pa ga je treba preganjat da dosezes.
_B3yBo_ je napisal/-a:fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down paVRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM
![]()
![]()
hihihi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov