Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Re: AUDI A4 B8 ZAMENJAL W12

Napisal/-a stench Pe jun 15, 2012 3:26 pm

mater he hud!

Dobro ga čuvaj.
Slika

Dani.
Nov uporabnik

Kraj: Ergolding

Napisal/-a Dani. Pe jun 15, 2012 5:17 pm

Mater kera makina :twisted: Felne si pa tudi v nulo zadel. Srečno vožnjo.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Pe jun 15, 2012 6:05 pm

samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down pa :EE VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM :noro :noro :noro hihihi

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jun 15, 2012 6:08 pm

fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down pa :EE VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM :noro :noro :noro hihihi

z lepim se hvalis...od stranke pa dejmo
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe jun 15, 2012 6:26 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
fantom je napisal/-a:samo to...do jaja! sm že vozil takšnega od stranke, sm ga imel dva dni v delu.....še zdaj se mi smeji ko se spomnim na to zverino z ogromnim srcem VROOOMMMMM , VROOOOOOOMMMMM pa kick down pa :EE VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM :noro :noro :noro hihihi

Sej veš "Aja ni moj avto... te pa grem po mestu *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza*"...
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Pe jun 15, 2012 8:23 pm

Pozdravljeni
Kot prvo hvala za mnenja, kot drugo pa bi želel malo opisati izkušnje ter občutke z omenjenim avtom

Z vatom sem naredil okroglih 20.000 km od oktobra do danes, poraba je na računalniku2 16,8 l. Kar se porabe tiče na relaciji 130-140 se giblje okoli 11-12 l v mestu pa sploh nebom pisal :mrgreen: tankam pa samo 100 oktanski bencin.

Kar se motorja tiče, motor je fenomenalen. Avto vleče do blokade na 250 konstantno in brez kakšnegakoli napora, mogoče edino kar me malenkost moti je počasen menjalnik pri ročnem prestavljanju (pač še stara generacija). Še posebej je fenomenalen občutek od 0-100 ko 2 tonska zverina pospeši tako lagodno in obenem brutalno da se 2 toni absolutno ne občuti. Zvok je pa pesem zase. Avta v prostem teku in ob normalni vožnji praktično ne slišiš, ob pritisku na gas pa je druga pesem. Všeč mi je ker se dejansko ob kickdownu sliši motor sam in ne neki aupuhi in raznorazni remusi. Prava brutalna moč.

Kar se tiče vzdrževanja za enkrat sem naredil servis (izrednih napak ni bilo hvala bogu vse dela lepo) ter zamenjal bremze, ksenon žarnice,...pa me ni prišlo kaj dosti občutno več (razen olja 14l :lol: ) od prejšnjega audija.

Najbolj pa me je pa presenetil odziv ljudi na sam avto. Ljudje prihajajo k meni in me sprašujejoali je to res w12 pa če semi splača, a sem normalen, ali vlečem cisterno za sabo, pač da imam nepremičnino.,...Zanimivo kaj oznaka w12 oz 6.0 naredi na ljudi. Odgovor je zmeraj enak.
Ta audi je za dušo in srce ;)
No toliko od mene.
Lep pozdrav
lp

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom So jun 16, 2012 8:17 pm

ven0m je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:

Sej veš "Aja ni moj avto... te pa grem po mestu *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza* *gas/bremza*"...

da se nebota užgala :huh: ...me zanima kako bota vidva ugotovila da od nekje 130km/h naprej šumi nekje pri šibedahu (po ugotovitvah stranke) če se bota vozila 50km/h. in to se ni izvajalo v mestu ampak na avtobanu.

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 So jun 16, 2012 8:55 pm

poraba je na računalniku2 16,8 l. Kar se porabe tiče na relaciji 130-140 se giblje okoli 11-12 l v mestu pa sploh nebom pisal

Še tega ne bi rabil napisat ,ker pri takem avtu se tak ve kolko je ura pa naj bo to v mestu al pa na relacijo 8) še dobro da ti noben tukaj ni plina predlagal :lol:

Drugač pa lep in naj ti služi :)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej So jun 16, 2012 9:04 pm

BOKI81 je napisal/-a:
Najbolj pa me je pa presenetil odziv ljudi na sam avto. Ljudje prihajajo k meni in me sprašujejoali je to res w12 pa če semi splača, a sem normalen, ali vlečem cisterno za sabo, pač da imam nepremičnino.,...Zanimivo kaj oznaka w12 oz 6.0 naredi na ljudi. Odgovor je zmeraj enak.
Ta audi je za dušo in srce ;)
No toliko od mene.
Lep pozdrav
lp

Take bedake samo naženi... Ali pa jim reči če ti dajo 20€ za bencin...

Drugače avto svetovn. Meno še vedno ena najlepših oblik avtomobila! Naj ti služi pa fajn vozi!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So jun 16, 2012 10:16 pm

fantom je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:

da se nebota užgala :huh: ...me zanima kako bota vidva ugotovila da od nekje 130km/h naprej šumi nekje pri šibedahu (po ugotovitvah stranke) če se bota vozila 50km/h. in to se ni izvajalo v mestu ampak na avtobanu.

dej te suplje price lahko komu drugmu lapas. Tak avto da doseze 130kmh nerabi prej VROOOMMMM VROOMMMM pa kick down pa VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. avto se z lahko brez vsega tega premakne do 130 in vec da slisis ''sumenje'' pri sibedahu. Kda si vozu kavni mlincek pa ga je treba preganjat da dosezes.

BOKI drugace pa porabe sploh nimas tako velike glede na motor, tezo in konjenico. Cuvaj zverino se naprej
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So jun 16, 2012 10:56 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
Tak avto da doseze 130kmh nerabi prej VROOOMMMM VROOMMMM pa kick down pa VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. avto se z lahko brez vsega tega premakne do 130 in vec da slisis ''sumenje'' pri sibedahu. Kda si vozu kavni mlincek pa ga je treba preganjat da dosezes.

:cry VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Slika VRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Slika :lol:

Drugače pa zanimiv avto s takim motorjem in čim manj problemov.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Bojann.
Nov uporabnik

Napisal/-a Bojann. So jun 16, 2012 11:24 pm

odličen, čuvaj ga.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jun 17, 2012 9:53 am

_B3yBo_ je napisal/-a:

Saj ves kera dva avta greta 120 po makedamu .... sluzbeni pa od stranke :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ So avg 04, 2012 2:26 pm

mogoče bil parkiran v četrtek v PH Slavija (v Mariboru)? :)
When life speeds by... downshift.

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So avg 04, 2012 7:14 pm

Noup si me zamenjal z nekom 8)
lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov