Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Re: Corsa C by ninjeti

Napisal/-a ninjeti Sr avg 08, 2012 7:06 pm

Evo Corsa gre v soboto k novemu lastniku, zamenjal pa jo je Ford Focus 1.6 ti-vct 07, 70kkm

Slika

Z avtom naredil danes 200km. Zadovoljen res maximalno. Udobje, lega na cesti itd. je super. Sicer se moram na sedeže navadit ker je corsa mela za moje pojme boljše, ampak bo že. Potrebno bo še narejit globinsko čiščenje pa še verjetno v prihodnosti poliranje :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 08, 2012 7:09 pm

welcome to the ford world :mrgreen: . Glede na to, da sem si lastil corso c, zdaj imam pa focusa, se glede sedežev ne bi strinjal, ma focus veliko boljše, samo malo se jih moraš navaditi.

Veliko varnih kilometrov
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Sr avg 08, 2012 7:10 pm

maniaxxx je napisal/-a:welcome to the ford world :mrgreen: . Glede na to, da sem si lastil corso c, zdaj imam pa focusa, se glede sedežev ne bi strinjal, ma focus veliko boljše, samo malo se jih moraš navaditi.

Veliko varnih kilometrov

Nevem meni so v moji sport verziji bli nekoliko boljši (boljši stranski oprijem predvsem) - vsaj po prvi oceni. Se bom pa navadil itak :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 08, 2012 7:13 pm

ninjeti je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:welcome to the ford world :mrgreen: . Glede na to, da sem si lastil corso c, zdaj imam pa focusa, se glede sedežev ne bi strinjal, ma focus veliko boljše, samo malo se jih moraš navaditi.

Veliko varnih kilometrov

Nevem meni so v moji sport verziji bli nekoliko boljši (boljši stranski oprijem predvsem) - vsaj po prvi oceni. Se bom pa navadil itak :D

Jaz nisem imel sport corse, imam pa sport focusa, si ziher da je tvoj sport, felge niso od sporta
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov