Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Re: Moja igračka SAXO 1.6 16V VTS

Napisal/-a mr.ramo Pe sep 14, 2012 2:07 pm

v novi gorici(slo) evo link : www.jung.si ...a od C2 ti ne pase?

smuky13
Nov uporabnik

Napisal/-a smuky13 Pe sep 14, 2012 3:07 pm

mr.ramo je napisal/-a:v novi gorici(slo) evo link : http://www.jung.si ...a od C2 ti ne pase?

najlepsa hvala :D za c2 pa se pomislil nism, bom mal prebrskou pa pogledu ce kej pase skp :D

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe sep 14, 2012 3:56 pm

smuky13 je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:v novi gorici(slo) evo link : http://www.jung.si ...a od C2 ti ne pase?

najlepsa hvala :D za c2 pa se pomislil nism, bom mal prebrskou pa pogledu ce kej pase skp :D

ni blema ;) mislm da bi z minimalno predelavo slo skp,mogoče tud brez predelave,k mislm da so motorji dokaj podobni,če niso celo isti 8)

smuky13
Nov uporabnik

Napisal/-a smuky13 Ne sep 16, 2012 12:04 am

evo danes sem sel dol v gorico pogledat, ce bom kej najdu, sam js b**** ne pogledam delavnika, zato ostanem pred zaprtimi vrati :S na dalec pa tudi ni videti, da bi kej dost saxojev blo, ampak sigurn se bo kej najdl :D sem pa se zapeljal tudi cez italijo, pa sem takoj na cesti vidu 2 ful lpo ohranjena VTS-a vidu :D
ampak sm pa imev vsaj izlet z prekrasnim soncem na primorskem, tako da se bom z veseljem se kdaj tja zapeljal :D

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Ne sep 16, 2012 5:51 pm

smuky13 je napisal/-a:ampak sm pa imev vsaj izlet z prekrasnim soncem na primorskem, tako da se bom z veseljem se kdaj tja zapeljal :D

Lepo! :) Če boš planiral še kakšen izlet na naše konce, ti priporočam da zapustiš avtocestu v Logatcu, greš v Kalce in potem čez Podkraj do Cola in potem spust v Ajdovščino. Iz Gorice pa pelje lepa cesta ob Soči proti severu. Lepe so tudi cestice na kras in ceste po samem krasu.

Priporočljiv je tudi ogled Brd - spet lepe ceste in prelepa pokrajna :)

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov