Slika:

Po spletu nesrečnih okoliščin so se na avtocesti lahko ustavili vsi, razen mene seveda

Glede na to, da se vsak dan vozim na faks je bil prepotreben nakup novega avta in glej ga zlomka

Slika:

Peugeot 106 s to mašino nasplošno lahko samo pohvalim, saj nisem imel nobenih stroškov, le tankaj in vozi

Potem sem se nekako odločil, da je čas za novejši avto. Začelo se je "šparat" in že kaj kmalu sem se odločil, da kupim P206 s16. Vsakodnevno pregledovanja a-neta ni obrodilo sadov. Tudi pri ogledih so imeli avti nešteto napak, bilo je kar nekaj izgubljenih servisnih knjig itd... Tako, da sem že počasi obupaval

Podatki:
- leto izdelave: Julij, 2003
- prevoženi kilometri: 69000
- motor: 1997 ccm (bencinski motor)
- moč motorja: 99 kW / 135 KM
- menjalnik: ročni menjalnik (5 pr.)
- barva: Diablo Red
- slovensko poreklo
- servisna knjiga potrjena
- platišča: Nimrod 16` z Goodyear Eagle F1
Na začetku nakupa in ob videnju oglasa sem bil sprva skeptičen, saj 8 let stara raketa s tako malo kilometri skoraj ne obstaja [62000km], brez da bi nekje več let stala [razbita]... Ampak je ob ogledu vse štimalo. Avto nikoli ni bil odjavlen od prometa [Carfax], servisna knjiga vselej potrjena, notranjost in zunanjost pa kot novi. Prvi vtis je bil torej fenomenalen. Avto imam sedaj že od novembra lani in naredil sem cca. 6000 km in vtis ostaja enak

Zimske slike po nakupu:

Prejšni mesec pa je sledilo čiščenje platišč in avta, namazal se je ledr in sledil je fotošut

Plani za naprej so:
- ohraniti avto čimbolj originalen

- poleti velik servis
- poliranje
- o nižanju še premišljujem, ker nevem, če hočem spet nevzdržno trd avto

- nekaj manjših stvari povezanih z izgledom

To je vglavnem to, se zahvaljujem za vse komentarje.
Lp Suicidal