evo ga prvi bencinar pri hiši. gre za Seat Ibizo SC 1.4 (63 KW), letnik 2009 prevoženih pa ima 85000 km, povprečna poraba 6,5 litra. Oprema avtomobila: 4x airbag, tempomat, radio mp3 6 zvočnikov ter AUX, adaptivne meglenke (če sem prav napisal), avtomatska klima climatronic ter alarm. Avto imam sedaj 2 meseca in zaenkrat sem z njim zadovoljen. na avtu so bili menjani diski pred 15000km in pa opravljen celotni servis. pred prodajo je bil tudi kemično očiščen.
No bile so pa tudi napake: avto smo pred nakupom preverili če je bil kdaj zaleten, vendar smo ugotovili da ne. Po dveh tednih vožnje se je zgodila prva napaka in sicer je počil sprednji desni feder (80eur)

teden kasneje sem ostal sredi ljubljane z počenim homokinetičnim zglobom (avtovleka 40eur, zglob 110eur)

srečo imam le z tem da je oče mehanik in sva ga popravila doma da ni bilo potrebno plačevati še servisa. ker avto ni bil registriran kot zaleten z očetom predvidevava da je imel verjetno kakšno močnejše srečanje z robnikom (prej ga je vozila ženska

)
plani za v naprej pa so:
- nove feltne za čez poletje (išejo se črne 17" do 130eur za eno)
- badgeless grill
- odstranitev napisa ibiza
- barvanje zavornih čeljusti
- barvni dodatki v notranjosti
- na avto nalimati stickerbomb

se opravičujem za slabše slike. pridejo kmalu ko bom imel več časa za slikanje ter urejanje.