No, tako. Včeraj in danes se je nekaj malega še brkljalo, jutri pa upam, da se že začne barvat
Zgornji del sprednjega odbijača v šprickitu:

Tudi blatnika in maska:

In seveda zadnje obrobe ter pragovi:

Še vzglavniki za zadaj. Sem jih probal primerjat in ni tako grozne razlike, tako da morda jih celo vgradim...ne vem še:

Deli, ki sem jih naročil na Makomi:

Torej poleg ličarskih popravkov se bo zamenjalo še nekaj razpadlih delov, potrebno je zrihtat ročno in ko se bo menjalo olje, bomo menjali še tesnilo pokrova ventilov, saj že kar konkretno solzi - olja mi do sedaj motor ni pil oz. max 0,5-1l na 15.000 kilometrov, sedaj pa ga je zmanjkalo nekaj več - prepričan sem, da je za to krivo tesnilo, saj je tam okrog motor precej masten.
Zanimivo mi je, da takratka prestavna ročica (shortshift) ni več dobavljiva:confused:crazy To se moram še pozanimat, ker bi res raje imel takratko... Vprašal sem še za plastične čepe in imajo vse na zalogi, katere rabim, tako da
Mislil sem naročit še nalepke za na pragove, ampak so tako objestno drage, da me je minilo:jok To morda kdaj v prihodnosti...
Še nekaj materiala za barvat:

Body sem vzel v spreju zaradi lažjega nanašanja in bolj gladkega končnega izgleda. Namreč, ko sem popravljal pragove, so mi zelo grdo ratali z namensko pištolo, tako da sem se tokrat raje odločil za spray. S tem bodyjem bom pošprical tudi koloteke in notranje dele blatnikov ter maske, zato sem jih vzel več
In pa še Nexenke, ki prav pokorno čakajo na styling 29 za poletje

Za Nexen sem se odločil, ker imajo v testih zavidljive rezultate. Za mojih 15k na leto pa me obraba in poraba toliko ne motita. Mislim, da dve moji sezoni mora zdržat vsaka guma, kaj več pa povem ob koncu te. Če zdržijo vsaj nekje 30.000 kilometrov so za moje pojme best buy (posebno ob vsaj 20% nižji ceni od vseh ostalih -solidnih- v tej dimenziji)
Potrebno bo zrihtat še en ABS senzor, ker mi sveti lučka, v planu je tudi preoblačenje povešenih tapet. Po barvanju se bo seveda cel avto spoliral

Tako...po vsem, kar sem do sedaj že naredil, kar še delam in kar je še v načrtih, sem trdno prepričan, da je e36 zelo dober avto. Tudi zgodovina mojega, ki je bila že nekajkrat preverjena, je po moje kar dobro znana in vse drži. Avto je v zelo dobrem stanju, glede na 36-ke, ki sem jih videl in glede na svojih 20 let, ki jih ima že na grbi.