s.hio je napisal/-a:Btw tvoja felicia je v originalu lx model ce se ne motim, torej breaz airbaga pa abs-a, kar pa jaz mam, ti imas pa v originalu boljso gred od rocice menjalnika (ne dobi lufta, ker nima enega zgloba, ki sem ga pred kratkim predelal in zdaj nima lufta).
Kaksne sedeze pa mislis noter dajat? A kaksne prav extreme sportne ali kaksne od kakega drugega avta?
s.hio je napisal/-a:Potem se bo pa uzitek vozit, sam glej da ne vzames pretrde sedeze, ker jih bos klel.
Pa kak sporten volan, znizan in podaljsan, da ga mas skoraj na prsih ko vozis, ce ze nimas kaj takega. Pa notanjost zrihtat, ker nisem videl da bi noter slikal (mogoce mas vse original). Npr.: zamenjas komplet barvo osvetlitve (s cimer se jaz igram ze par tednov, ker sem ze vse zrihtal zdaj moram sam se stevce zamenjat).
pa kaj naj ti pravim, saj sam ves kaj mora bit spedenano
p.s.: Venom, upas kje zrihtat tako masko kot jo imas ti? Oz. ves kje bi jo dobil, ali kakorkoli.
_VeNoM_ je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Potem se bo pa uzitek vozit, sam glej da ne vzames pretrde sedeze, ker jih bos klel.
Pa kak sporten volan, znizan in podaljsan, da ga mas skoraj na prsih ko vozis, ce ze nimas kaj takega. Pa notanjost zrihtat, ker nisem videl da bi noter slikal (mogoce mas vse original). Npr.: zamenjas komplet barvo osvetlitve (s cimer se jaz igram ze par tednov, ker sem ze vse zrihtal zdaj moram sam se stevce zamenjat).
pa kaj naj ti pravim, saj sam ves kaj mora bit spedenano
p.s.: Venom, upas kje zrihtat tako masko kot jo imas ti? Oz. ves kje bi jo dobil, ali kakorkoli.
uvoz edino!!
al pa ms-design!! aja ker letnik maš??
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov