Daedalus je napisal/-a:Zgleda super! Edino nekaj mi je padlo v oči: ali imajo slučajno zadnja kolesa bolj negativen camber napram sprednjim?
Daedalus je napisal/-a:Zgleda super! Edino nekaj mi je padlo v oči: ali imajo slučajno zadnja kolesa bolj negativen camber napram sprednjim?
peroRS je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Zgleda super! Edino nekaj mi je padlo v oči: ali imajo slučajno zadnja kolesa bolj negativen camber napram sprednjim?
Bi rekel, da je to normalno pri teh avtih.
Jaz sem na S3-ki 2002 (tako na zimskih 17-kah, kot na letnih 18'') opazil enako, prednji kolesi "pod 90", zadnji močno nagnjeni navznoter.
Optika je "po predpisih", prav tako so gume obrabljene enakomerno
RedBaron je napisal/-a:Nek zrihtan avto, drage felge, kar nekaj denarja vloženega v avto, potem pa NEXEN gume...![]()
Drugače pa lep leon!!
RedBaron je napisal/-a:Zdaj če jih maš ti na A3 pa kolega na BMW... to še ni merilo, da je guma vrhunska...
Dejstvo je, da NEXEN (zaenkrat) ni ravno neka "jaka" guma...
http://www.oeamtc.at/media/download/2013.09.25/13801183651397.pdf
Sigurno se avto boljše (in varneje) pelje z železnimi felgami in vrhunskimi gumami, kot pa ALU in ene low budget gume!
Seveda pa vsak ravna po svoje in kupi kar mu ustreza
sasocar123 je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Zdaj če jih maš ti na A3 pa kolega na BMW... to še ni merilo, da je guma vrhunska...
Dejstvo je, da NEXEN (zaenkrat) ni ravno neka "jaka" guma...
http://www.oeamtc.at/media/download/2013.09.25/13801183651397.pdf
Sigurno se avto boljše (in varneje) pelje z železnimi felgami in vrhunskimi gumami, kot pa ALU in ene low budget gume!
Seveda pa vsak ravna po svoje in kupi kar mu ustreza
Niti nisem napisal da je vrhunska. Ampak ni pa tak BAU BAU, češ toliko denarja vloženega v avto, potem pa kupiš NEXEN. Glede na to da je 65e / kos .. 17ka, je res vredna denarja. Se pa obrabi hitreje, to normalno, ampak itak jih več kot 2-3 leta ne voziš, to pa zdrži.
Lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov