pskoda je napisal/-a:Sem pogledal mal video in ta maska spredaj mi je čist mim kot bi roštil spredaj privezal pa volan je grd za popizdit tako, da jaz bi raje novega E vozil kot tega že malo v letih ki kar kliče po faceliftu
pskoda je napisal/-a:Če mene vprašaš ima novi C ali E AMG bolj brutalen zvok od tega S-a. S ima po moje bolj poudarek na udobju kot zvoku izpuha
Sonderklasse je napisal/-a:trombaP je napisal/-a:Luštn avto, Mercedes je dobro natreniral Turke da lahko sestavijo kaj takšnega in to z rezervnimi deli iz Kitajske.
V S-razredu ni niti enega dela iz kitajske, tudi v A-razredu (ki se izdeluje na Mađarskem) in Vitotu (ki ga sestavljajo v Španiji) ne.
Ni pa vse narejeno v Nemčiji, določeni deli so iz Francije, Švedske, tudi Slovenije. Kar pa ne moti, saj je narejeno vse po standaru, ki ga je predpisal Daimler.
trombaP je napisal/-a:Če bi delal v Daimleru ne bi takih oslarij pisal,če si pa delal v prodajnem salunu in si trikrat na leto na eksurzio v tovarno prišel potem si pa jaki poznavalec.Lahko bi vedel da vsi dobavljajo dele iz celega sveta tudi Audi in BMW, samo tvoj Mercedes je bil special edition in so bili deli dobavljeni iz treh držav.
trombaP je napisal/-a:Trmast in neveden najhujš kombinacija. Tvoj Mercedes ima dele iz Kitajske katere pa vprašaj nabavo v tovarni kjer je bil izdelan ne kolega Mustafe za tekoč trakom.
S kom ima Daimler podpisano dobavo gum,tud za g wagon? J Korejski Kumho.Tolko o nemškem produktu in evropski dobavi.
pskoda je napisal/-a:Saj s kitajcem ni nič narobe je pa res, da delajo tudi tak šrot, da greš kozlat imajo pa tudi dobre izdelke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov