evo pa sem se še jaz odločil da predstavim svoj avto. To je Clio IV 0.9 TCe 90KM (poskočna zadevca kdor ga je vozu ve, ceprou na prvi pogled nebi reku

Avto mam že od lanskega Julija in morm rečt da sm zelo zadovoljen. Povprečna poraba se trenutno vrti nekje od 5,6l/100km do 5,7l/100km seprav nič edin če se kej bolj vozim po mestu je kakšne pol litra večja.

Res mašina je zelo poskočna, odzivna presenetljivo hitro pospeš. Mogoče edina pripomba, ki bi jo imel je to, je treba kar pogosto prestavljati. Marsikdo se najde pa se vsaja v mašino in tako naprej ampak men je avto všeč tak kot je vse od izgleda do zmogljivosti ravno prav zamoje potrebe, moja druga ljubezen (uradno

Avto sem kupil kot rabljeno vozilo pri Avtohiši Malgaj, kjer so mi ob nakupu za dobro ceno dodatno vgradili parkirne senzorje.
Dodatno sem še zatemnil šipe.
Ko sem avto kupil je imel radkape, vendar sem jih odstranil ker je prejsni lastnik/lastnica imel slabo prestavo o robnikih in jih je kar konkretno poskodoval.
Trenutno so na avtu zimske gume NOKIAN WR D4 185 65 R15.
V planu je:
-Nakup ALU platišč( že naročene in nestrpno čakam

-Nakup pnevmatik odločam se med Continental Sportcontact 5 ali pa Nokian Line dimenzije 195 55 R16
-Razmišljam o črnem renault znaku spredaj in zadaj oz mogoče samo spredaj?
.
.
.
si ga že predstavljam z novimi platišči