za je napisal/-a:Pozdravljen,
imam isti letnik ista oprema tudi DSG ,lastnik sem 2 leti in ja znižal sem ga pred cca 1 letom pa mi NI žal avto izgleda dosti boljše, pelješ se kot je treba tudi čez vse ležeče policaje in grbine, res pa se ne vozim po gozdovih ali kake offroad izzive
imam 18" felne in znižan za cca 3,5 cm, v njem se vozimo cela družina z 7 let in 1 leto starim otrokom + prtljaga pa je vožnja ok.
Kot praviš je edini problem da je premali rezervoar saj tudi jaz ne naredim več kot 800 km. In se tudi zgodi, da včasih tankam 2 do 3 krat v enem tednu, kar je malo moteče.
Sedaj pa prosim če ima še kdo drug isti avto in znižan, naj mu pove svoje izkušnje. Ne pa da vozi katerega drugega karavana in razglablja o tem.
Sam sem prebral ogromno nemških forumov ( kjer spuščajo Superbe še nižje in dajejo gor 19") preden sem to naredil saj v sloveniji nisem dobil odgovora iz prve roke.
Zato sem šel v riziko nabavil vzmeti, če pa nebi bilo to to bi pa pač pobral ven.
Po navadi ne pišem po forumih ker pa vem v kaki situaciji si, če želiš ti dam probat za peljat in se boš lažje odločil.
Lep pozdrav
Vedno za
sova501 je napisal/-a:po moje bi števc lahko malenkost lagal samo če ne bi dal enakih dimenzij pnevmatik kot so v homologaciji, ki jih je proizvajalc predpisu. Recimo če bi imel v homologaciji 205/55/r16 dal bi pa npr 205/65/r16 ali 205/45/r16.
Jst tut ne bi nižal, superb je udobna limuzina, tistga rukanja se človek hitr naveliča. Kaj pa suvi ko so 15+cm od tal. Že na golfu se kr dost pozna v udobju, če imaš tovarniško tistih par milimetrov nižje fedre al pa standardno podvozje. Js sm mel prej "športno" podvozje, sedaj imam normalno in je velik bolj udobna vožnja. Prej sem bil pa po 50 km vožnje in z malo bolj napolnjenimi pnevmatikami trd v križu da sem se komaj vstal. Komu to paše naj niža, za lepoto in športnost bo treba mal potrpet.
emozul je napisal/-a:Ne boste verjeli, to so mi rekli na uradnem servisu, za zjokat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov