Te felge so bile 18 col. Meni so super izgledale, nekaj drugačnega, kar nima vsak kdo. So pa bile kitane, ker je prejšnji lastnik z njimi letel v grabo.
Zaradi moje nevednosti, sem mislil, da se bo lepo ta kit zbrusil dol, navarilo nov material in na koncu spoliralo, da bo rob ponovno sijoč.
Grem do enega mojstra, pravi, da se bodo poznali fleki od varjenja po poliranju. Grem do drugega mojstra z dejstvi od prejšnjega mojstra in ta drugi pravi, da ni problema, bomo zrihtali. Daj mi kak mesec pa bo. Seveda sem cel vesel pustil felge tam in čakal. Pa čakal. Mine mesec, pokličem, če je kaj napredka, pa pravi, da je imel malo gužve, da je nekaj začel in da bodo v roku dveh tednov. Ok rečem, naj bo. Bom potrpel, ker so mi res všeč. Mineta dva mesca, trije mesci, same obljube. Vmes sem pač moral kupiti nekaj drugega, ker sem videl, da iz te moke ne bo kruha.
Za vsak klic so bili razni izgovori, težje, kot je mislil da bo, nima časa itd. Na koncu sem obupal in pač pozabil na te felge. Parkrat sem bil tudi gor, ujel sem ga glih enkrat. Na koncu sem po enem letu..ja, enem letu (pa še to sta bili samo dve felgi za popravit, s tem, da je bila ena minimalno poškodovana) v jezi prišel gor k njemu in pobral felge v takem stanju, kot sem jih prinesel.
Je pa to kar velik pa kao priznan mojster za platišča v okolici Maribora.
To je recimo slika od blizu

Kot sem rekel, sem v vmesenm času moral nabavit nekaj drugega. Malo brskam po netu in najdem tele lepotičke.
OZ Ultralegerra 8Jx18, na novo prašno pobarvane za izredno lepo ceno.

Primerjava, kako bi izgledale na Pumi

In pa končni produkt, z pravimilnimi dimenzijami gum

Aha, pa vmes enkrat sem še montiral -40mm vzmeti na avto.

Potem je bil čas, da se nekaj ukreni z dotrajanimi sprednjimi lučmi. Sem kupil kar nove, z črno notranjostjo.

V vmesnem času sem svojo Pumo dal sestri, ker pa je potrebovala nekaj delov in jih dejansko ni nikjer za dobit, je bilo lažje najti kar donatorko.
Sem se prvič spravil menjat vodilo za el.stekla. Razdrem vrata na srebrni, razdrem vrata na modri, na kar ugotovim, da je tudi na modri stanje vodila tako, da ne bo več dolgo zdržalo, sem se odločil, da popravim obsotječega. Po kratkem pregledu sem ugotovil, da se je zlomil del, ki drži žico na mestu. Ker je bilo tega dela še ravno dovolj, sem skozi žico in ta plasičen del zavrtal vijak. Stvar rešena in deluje naprej. Slik pa žal nimam.

Malo dolgčasa in igranja z nalepkami

Sem pa nabavil tudi sprendji brake kit od Focusa ST
[url=https://postimages.org/]

Ker pa je tudi Focus dišal po prodaji, sem se odločil, da zaenkrat ne bom montiral nič.