Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
whitee
Uporabnik

Kraj: Kozje

Re: 2020 F87 M2 Competition

Napisal/-a whitee Sr apr 09, 2025 7:39 pm

Lepo, prava klasika :D

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Po jul 21, 2025 2:28 pm

Po enem letu update…

Najpomembnejše prvo: po petih mesecih čakanja končno dobil ST XTA Plus 3 gewinde. Zakaj sem se odločil ravno za te? Predvsem ker že imajo camber plates (sicer je bil plan KW V3 + Millway camber plates) ter ker so deli iz KW-ja, tako da je kvaliteta nedvomna. Sem že imel odlične izkušnje s ST na M235i.
Montaža bila izvedena na Avtoservis Maribor.

Kupil sem OZ Estrema GT HTL 19col platišča, ker pa mi bronze barva ne sede na barvo vozila sem jih dal prebarvati v srebrno ter namazal s keramičnim premazom. Pnevmatike so še ok tako da sem jih kar uporabil, drugo leto pa dam nove.
Če bi koga zanimala original M788 platišča so naprodaj.

Ostalo se kaj dosti pomembnega ni počelo, manjše malenkosti, predvsem vizualne, ki sem jih tu pa tam objavil v temo POV fotografije…
- Malenkost zatemnjena stekla in strešno okno ter dodan matte PPF na idrive zaslon
- PPF sprednjih luči
- Carbon seat back covers
- OEM frameless vzvratno ogledalo
- ST trackparts držalo gasilnega aparata + 1kg gasilni aparat
- M Performance carbon ročka ročne zavore
- Kitehnik je posodobil navigacijo
- Večji nastavki zadnjega lonca
- LED žarnice za vzvratno luč
- Magnetni paddle shifterji
- Alpha competition skidplate (šusplata)

Slika
Slika
Slika
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
whitee
Uporabnik

Kraj: Kozje

Napisal/-a whitee Po jul 21, 2025 5:02 pm

Proper mašina. Mi je všeč, da so felge srebrne in ne črne.
Jaz imam na svojem AP gewinde, ki bi naj tudi bile pod KW, vbistvu še ena stopnička nižje od ST in bom rekel, da sem precej zadovoljen. Bolj, kot Lowtec za podoben denar, ki sem jih imel na Golfu. Grejo pa Lowtec nižje, kar me pri teh sedaj moti. Najbrž pa spet odvisno od modela avta.

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Po jul 21, 2025 5:29 pm

Hvala! :)

ja, felne sem želel imeti svetle, ker nisem fan temnih... ob nakupu so bile bronze (ni moj avto, je pa enake barve) in mi osebno niso bile všeč. Barva feln kot barva je bila sicer top (matte bronze) ampak mi na Hockenheim silber enostavno ni pasalo.
Slika

Smo dali povpraševanje na OZ če bi lahko oni pobarvali v srebrno nove, pa niso želeli... tako da ni ostalo drugega kot da sem jih dal sam barvati.

Tako je AP je stopničko nižje od ST, še vedno pa spada pod KW. Višina je odvisna od modela vozila, eni grejo bolj drugi manj... če boš rabil kakšne KW (ST/AP) zadeve mi pošlji zs pa lahko kaj zrihtamo.
When life speeds by... downshift.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov