Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po mar 15, 2004 6:28 pm

Zadeva je taka da sem dal copy-paste to iz mejla in se nisem zmotil!! Drugo je če so se oni zmotil, kar srčno upam da so se. Ker za šipe zatemnit dam največ tam ene 40000 sit ne pa tolk kot so mi oni napisal.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po mar 15, 2004 6:44 pm

Fiat Tipo: to je 100000% pomota, js sem dal 35 k sit pa mam kr velike šajbe...

Seat: dej prosim upraši ga če obstaja kako popolnoma prozorna folija za na vetrobransko steklo ki bi mi samo toploto ustavla (pa UV žarke zraven) proossim! :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 15, 2004 7:03 pm

Bom vprašu sam po moje to ne obstaja.Res fiat tipo to je pomota
po moje so zamenjali 5 in tri no kot rečeno bom vprašu in vam sporočim.OK
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Po mar 15, 2004 7:34 pm

LiXo je napisal/-a:Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.

LP :wink:

Ne hodit k LLumarku... ker naredi zelo slabo, pa še sprednje folije ma izjemno slabe. Jaz sem šel k njemu pa mi zelo žal. Mam zdaj namen to dol vtrgat pa it k Lešniku.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To mar 16, 2004 12:06 am

kaj to je cena z montazo (mislim 35 000 sit) ali bi bilo to kaj ceneje ce mu prinesem samo sipe in potem jaz sipe sam montiram noter?
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To mar 16, 2004 10:27 am

Ja blo bi ceneje.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To mar 16, 2004 10:33 am

Skull23 je napisal/-a:Seat: dej prosim upraši ga če obstaja kako popolnoma prozorna folija za na vetrobransko steklo ki bi mi samo toploto ustavla (pa UV žarke zraven) proossim! :)

Steklo je že tko samo kot samo nepropustno za UV-žarke. Zato tud ne moreš ogoret,če boš samo doma za oknom sedu. :P

Resno!
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 16, 2004 10:34 am

Matryx je napisal/-a:
LiXo je napisal/-a:Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.

Ne hodit k LLumarku... ker naredi zelo slabo, pa še sprednje folije ma izjemno slabe. Jaz sem šel k njemu pa mi zelo žal. Mam zdaj namen to dol vtrgat pa it k Lešniku.

meni in še 2 tule iz foruma je llumark vredu zmontiral... je mel edini plave folije takrat ko sem jaz modril in mi je tudi vredu naredil... tako da jaz nimam pripomb čez njega
SlikaSlika

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix To mar 16, 2004 1:24 pm

maky je napisal/-a:
Matryx je napisal/-a:

meni in še 2 tule iz foruma je llumark vredu zmontiral... je mel edini plave folije takrat ko sem jaz modril in mi je tudi vredu naredil... tako da jaz nimam pripomb čez njega

Saj naredi OK, ampak v primerjavi z Lešnikom to ni nič. Sprednja folija je presvetla, tako da sploh avto od strani ne zgleda lepo. Meni je v glavnem žal in bom jih potrgal dol.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To mar 16, 2004 4:41 pm

No donc sem se po telefonu prepričal kolk bi me oziroma me bo koštalo temnenje pri Komparetu. 43000 sit v mejlu pa so mi namest cene za Tipota poslal ceno za Fiat Multipla. :? ki je bla pa hudo višja. Tak da naslednji petek dam slike gor kako bo izgledalo!!!!!

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To mar 16, 2004 4:51 pm

Mater jaz bi si sam montiral gor, ko vem da samo folija stane 15k sit in to z tuv, vse ostalo pa je montaza. Samo zrihtat bi si moral potrdilo o montazi, pa tudi ce bi jo moral placat da mi nekdo pregleda kako sem naredil.
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To mar 16, 2004 5:03 pm

s.hio je napisal/-a:Mater jaz bi si sam montiral gor, ko vem da samo folija stane 15k sit in to z tuv, vse ostalo pa je montaza. Samo zrihtat bi si moral potrdilo o montazi, pa tudi ce bi jo moral placat da mi nekdo pregleda kako sem naredil.

Človek bi marsikaj rajš sam naredil če bi blo to dovoljeno in nebi imel zaradi tega komplikacij. Jest sn tud imel spojler pa pragove pa ne vem kaj še vse narejenoin zmontirano by me. Sam zdaj sn si pa zaradi trapaste zakonodaje moral omislit nove spojlerje in nove pragove in vse z neko strokovno montažo in tud ni hudič da nebi dal uredu teh folij gor na šipe sam pa tud če jih nebi (strokovna roka) gor dajala. Sam pol pa spet LPP in ta plavi in še kakšn " ja gospod kje imate pa potrdila o vseh teh zadevah in strokovni montaži" Pol pa sam POPIZDIŠ

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To mar 16, 2004 6:31 pm

Ne bom razpravljal o neumnosti te zakonodaje. Za neumnosti zahteva strokovno montazo, za nevarne stvari pa niti nic ne rece. Montiras ene spegle na neke cudne nosilce nic ne recejo, ce pa vzames perfekten spojler in ga tako montiras da ga nikoli dol ne vec poberes pa ga ne smes met ker ni "strokovno" montiran. Hej na smeh mi gre a tako pac je in nimam kaj, razen spoznat nekoga ki kasno strokovno montazo zrihta, mogoce kak uraden servis, ki je bolj prijazen do uporabnika.

Glede tebe, pa ce mas papirje ni blema, samo neses razmontirane nekomu, ki ti montira in ti da potrdilo, zakaj bi kupoval nove.

Ko pa ti enkrat na lpp vpisejo "vgrajeni spojlerji" lahko delas kar hoces.
Slika

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a péso So maj 08, 2004 6:43 pm

lustna stvarca.. 8)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov