LiXo je napisal/-a:Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.
LP
Skull23 je napisal/-a:Seat: dej prosim upraši ga če obstaja kako popolnoma prozorna folija za na vetrobransko steklo ki bi mi samo toploto ustavla (pa UV žarke zraven) proossim!
Matryx je napisal/-a:LiXo je napisal/-a:Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.
LP
Ne hodit k LLumarku... ker naredi zelo slabo, pa še sprednje folije ma izjemno slabe. Jaz sem šel k njemu pa mi zelo žal. Mam zdaj namen to dol vtrgat pa it k Lešniku.
maky je napisal/-a:Matryx je napisal/-a:LiXo je napisal/-a:Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.
LP
Ne hodit k LLumarku... ker naredi zelo slabo, pa še sprednje folije ma izjemno slabe. Jaz sem šel k njemu pa mi zelo žal. Mam zdaj namen to dol vtrgat pa it k Lešniku.
meni in še 2 tule iz foruma je llumark vredu zmontiral... je mel edini plave folije takrat ko sem jaz modril in mi je tudi vredu naredil... tako da jaz nimam pripomb čez njega
s.hio je napisal/-a:Mater jaz bi si sam montiral gor, ko vem da samo folija stane 15k sit in to z tuv, vse ostalo pa je montaza. Samo zrihtat bi si moral potrdilo o montazi, pa tudi ce bi jo moral placat da mi nekdo pregleda kako sem naredil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov