Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Končno mrežica

Napisal/-a robertos_664 So jul 17, 2004 10:22 pm

Končno sem si vzel čas in namontiral mrežice. bilo je kar nekaj rezanja in brušenja. Najhujši je pa silikon :D

Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] So jul 17, 2004 10:27 pm

:shock: ful dobr zgleda res ej super si naredo čestitke :)

Uporabniški avatar
.:alex:.
Novinec

Napisal/-a .:alex:. Ne jul 18, 2004 9:05 am

dober zgleda sam lohk bi sliku se mal bel od strani pa gor dal! :P

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jul 18, 2004 9:07 am

zelo lepo.
zdj pa le glej da nebo kkšna mušica prletela u tist! :D

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Ne jul 18, 2004 9:18 am

accim je napisal/-a:zdj pa le glej da nebo kkšna mušica prletela u tist! :D

Men se sploh ne da vec cistit,ker se jih je ze tok nabral. Nevem kaj delajo polet, da jih je tok :P

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Končno mrežica

Napisal/-a furious Ne jul 18, 2004 9:46 am

[quote="robertos_664"]Končno sem si vzel čas in namontiral mrežice. bilo je kar nekaj rezanja in brušenja. Najhujši je pa silikon :D

a maš kakšne slikce celega postopka????jst mam tud accenta pa že nekaj časa se spravljam da bi gor namontiral.kje si kupil mrežco.aja pa še to kako je sploh odbijač gor prišraufan.as i mogu dvignit avto al kako dej mal povej prosm.morš biti na kaj posebno pozoren.fl si dobr zrihtal.LP!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 18, 2004 10:08 am

Dani je napisal/-a:Men se sploh ne da vec cistit,ker se jih je ze tok nabral. Nevem kaj delajo polet, da jih je tok :P

ammm...najbrž delajo tole... Slika da jih je tolk
:oops:
:EE

Glede mrežic...zgleda fajn, probi še kko drgač slikat, pa drgače tablco zbrisat...ker si pol odbijača pokril še zram...ok mal pretiravam ampak vseen... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Ne jul 18, 2004 10:10 am

ful lepo!pa feltne tud nice!
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne jul 18, 2004 10:24 am

maš na hyundaiperformance odgovor ;) ne bom še tu istega pisal

če boš pa kdaj rabil kako pomoč, al pa kak nasvet, mnenje, whatever, se pa zmenima ob kafeju ;)
Slika

stejngarc
Nov uporabnik

Kraj: Tolmin

Napisal/-a stejngarc Ne jul 18, 2004 11:37 am

lepo, edino mrežica zgleda zlo drobna al je le slika taka? kar se montaže tiče, jst sm jo na golfa kar zakoviču, kr so mi rekli da je bolš kokr silikon, ma verjetno ti ne bo ušla :D
slika ni ravno najboljš, zgleda pa tako
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Re: Končno mrežica

Napisal/-a robertos_664 Ne jul 18, 2004 10:18 pm

furious je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:Končno sem si vzel čas in namontiral mrežice. bilo je kar nekaj rezanja in brušenja. Najhujši je pa silikon :D

a maš kakšne slikce celega postopka????jst mam tud accenta pa že nekaj časa se spravljam da bi gor namontiral.kje si kupil mrežco.aja pa še to kako je sploh odbijač gor prišraufan.as i mogu dvignit avto al kako dej mal povej prosm.morš biti na kaj posebno pozoren.fl si dobr zrihtal.LP!

Slikic postopka nimam ker sem pozabil slikat. mrežico dobiš v vsaki trgovini z gradbenim materialom. kako je odbijač pritrjen lahko pogledaš na posebni strani za hyundai www.hmaservice.com . odbijač sem odmontiral in z notranje strani prilepil s silikonom mrežice. seveda je bilo potrebnega kar nekaj dela z odbijačem ker sem nekaj delov moral odrezat in pobrusit, tako da se vse luknje približno v isti ravnini. moraš pa kupit na hyundai servisu posebne vijake za pritrditev odbijača ker jih nekaj sigurno polomiš :roll:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne jul 18, 2004 10:20 pm

stejngarc je napisal/-a:lepo, edino mrežica zgleda zlo drobna al je le slika taka? kar se montaže tiče, jst sm jo na golfa kar zakoviču, kr so mi rekli da je bolš kokr silikon, ma verjetno ti ne bo ušla :D
slika ni ravno najboljš, zgleda pa tako
Slika

mrežica v resnici ni tako gosta. jaz je nisem hotel zakovičit ker bi se vejetno preveč vidlo. s silikonom pa se ne vidi nič. ušla pa tudi ne bo ker branik nasede tako da stisne zgornji del mrežice, tako da ne more nikamor :lol: .

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne jul 18, 2004 10:23 pm

RegY je napisal/-a:maš na hyundaiperformance odgovor ;) ne bom še tu istega pisal

če boš pa kdaj rabil kako pomoč, al pa kak nasvet, mnenje, whatever, se pa zmenima ob kafeju ;)

Hm mogoče pa ti rabiš kakšen nasvet od mene :lol: . saj veš da imam zelooooo malo časa. za pol dneva koliko sem rabil za mrežice sem čakal dva meseca. kaj češ, služba otroci in žena zahtevajo svoje. lahko pa prideš kaj na Ptuj :wink:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne jul 18, 2004 11:34 pm

se boma preko messengera zmenla, zdaj, ko sem te addal ;)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov