Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Re: Team Twingo

Napisal/-a Twingo Sport Ne feb 16, 2003 10:40 pm

Ko bos dajal filter gor moras dat zelo dober dovod hladnega zraka ,kajti ce ne bosa dal vredu bojo rezultati avta se slabsi kot brez filtra.Lahko das tut K&N daj cim vecji filter da avto bol diha.
Za fedre ti priporocam Eibach zeloo dobri!!Izpusni sistem se pa sam odloc kir zvok ti je vsec, po moznosti se zameni kolektor tle pridobis najvec moci pri avzpuhu.Seveda katalizator gre dol.
O svojih predelavah rajsi ne bom govoriv ka ne vem kje bi zacel. :D :D :D

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne feb 16, 2003 10:54 pm

No saj twingo je lep avtek. Jaz ga sicer nimam (imam A3) ampak ga ima zato punca! Pa tudi noter je lep in kar udoben tako da sem bil fejst presenečen ko sem sedel noter!
Go TWINGO!
Slika

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Po feb 17, 2003 7:58 pm

Twingo_Sport: hm, če imaš kranjsko registracijo, potem mislim, da sva se že enkrat srečala na avtocesti nekje okrog Ljubljane poleti. Takšnega (tvojega) twingeca sem si zapomnil ravno zato, ker sem takrat začel premišljevat o "predelavah". Predvsem si zapomnil dvojni ovalni izpuh, tako da gre verjetno zate... Mogoče se pa motim.

Vem da je bilo debat o filtru xy, vendar hočem vedet direktno od tistih, ki imate twingeca: koliko se pozna? Imam twingo '99, Mpi vbrizg, 60 KM. Filter pa mi bodo vgradili pri A3M in hočem, naj ga naredijo, kot se spodobi. Upam, da znajo to vredu porihtat...

Uporabniški avatar
TWINGOfreak
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Team Twingo

Napisal/-a TWINGOfreak To feb 18, 2003 6:08 pm

Gargy pravi:
Twingo_Sport: hm, če imaš kranjsko registracijo, potem mislim, da sva se že enkrat srečala na avtocesti nekje okrog Ljubljane poleti. Takšnega (tvojega) twingeca sem si zapomnil ravno zato, ker sem takrat začel premišljevat o "predelavah". Predvsem si zapomnil dvojni ovalni izpuh, tako da gre verjetno zate... Mogoče se pa motim.

Vem da je bilo debat o filtru xy, vendar hočem vedet direktno od tistih, ki imate twingeca: koliko se pozna? Imam twingo '99, Mpi vbrizg, 60 KM. Filter pa mi bodo vgradili pri A3M in hočem, naj ga naredijo, kot se spodobi. Upam, da znajo to vredu porihtat...

Fino da se je najdu se eden k mu je twingo prava stvar.
PRVIC: A3M je zakon (poleg Pro-Carja) in to kar nardijo nardijo ve
kot dobr, ker locijo kaj so hruske in kaj jabolka.
DRUGIC: T_Sport in T_Freak sva (vsaj po sajtu) sodec dva k mava naki ze za pokazat (jaz: TOYO 195/45R14, APEX -400 mm, LAUS 2xovalni izpuh, ALU tepihi, strihani deli armature, RPM gauge,...).

Ce mas kak quescn kr pras pa ti bomo pomagal.
There Will Be No Dawn For Wakers...

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Re: Re: Team Twingo

Napisal/-a Twingo Sport To feb 18, 2003 8:50 pm

Gargy pravi:

Sigurno sm se jest podil po obvoznici :D :D.Ka take barve nism se zasledu kot je moja da bi bil predelan edin edn sam tist ma pa stekleno streho..

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy To feb 18, 2003 9:48 pm

Ko bi vi vedeli, kako dolgo sem iskal folk, ki bi se "ukvarjal" s twingoti :)

Moji plani so sledeči, pa malo pokomentirajte:

- izpuh: hand made by NOVAK (tukaj v MB jih en izdeluje), 2x izpuh, ne vem še kakšne oblike, pri tem pa bom pustil katalizator gor

- nižanje za 35 mm, če bo denar bodo Eibachi, drugače pa kaj drugega

- filter pride APEX - ov in sicer v petek (RDO Center MB)

- MAke - up spojlerji, ročno delani, fiberglas (sprednji, zadnji pododbijač, stranski pragovi in blende na lučeh)

- notranjost je že sedaj res izjemna (samo usnje), dodatno še pridejo zelene neonke v prtljažnik in pod sedeže

- modre LED diode (visokosvetilne) v namesto pozicijskih z možnostjo preklopa na navadno pozicijo (policajčki)

- ...

Uporabniški avatar
Twingo
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a Twingo To feb 25, 2003 12:36 am

TAUBI , kje pa imate ta TWINGO klub ? jaz namrec ze nekaj casa razmisljam o ustanovitwi kluba in da vidim ce je kaj TWINGO klubov v sloveniji ali ne... pa me zanima od kod ste... da se lahko povezemo .. pa kaksna srecanja pa to ce imate... ker se dopisujem s predsednikom iz renault kluba GRAZ (avstrija) in me je povabil na kako srecanje ko ga bodo imeli... samo je bol zabavno ce nas gre vec...
HVALA BOGI DA S'N STAJERC
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov