Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

redneck montaza ledic ali kako se je noname odlocal stajlat

Napisal/-a NoName Sr sep 08, 2004 11:59 pm

torej... ceprav sem imel izpite sem se odlocil mal postajlat avto.. ga je treba vsake toliko casa... to pot sem si izbral custom led stropno lucko ter led osvetlitev predpraznikov :)

drugace se to ni vse... na sovoznikovi strani je uobce zajebano montirat led panelko zato si bom vzel enkrat cas pa bom prisraufal... mam tud panelki za tablco (2 polovicki) ampak so malenkost predolgi zato bom mogu nekako porihtat ta del... ob prvi priliki dobim se ledice za osvetlitev prtlaznika, naprosil bom pa se za ledico za klucavnico za zagon (tista zelena ni pol tolk svetla kot bi bila kaka ledica, morda se osvetlitev ure, stevca, ...
pa slike delajo krivico dejanski osvetlitvi... tak na ekspres sm poslikal... se bo treba dobit enkrat da boste vredi vidl :)

aja... pa ce se kdo sprasuje kak sem montiral ledice za osvetljavo zadnjih predpraznikov... - sivanka&nit :> tak da sem verjetn edini z ledicami 'vgrajenimi' v tla.

se priponke...
Klik! za stropno led
Klik! za osvetlitev predpraznikov z nogami + film
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Če sep 09, 2004 9:19 am

Dobr si tole naredu samo trotl ko trotl slikaš pa filmaš podnevi slikaj ponoči tedaj se najbolje vidi. Aja da bi me pa pohvalu al pa omenu to pa ne, tud vredu.Drgač si pa lepo montiral aja pa povej mi kolk uri si zabil da si zmontiral.
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov