Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če okt 07, 2004 10:24 pm

fastfury je napisal/-a:Ne se jeb.. fantje :shock: Za kva ku... sm jz šou študirat? Da bom tako bemflo vozu čez 20 let, če gre vse po sreči. Svaka čast stari. Aja pa še neki čist tko iz firbca kolk let ali celo mesecev si pa moru delat, da si si zaslužu to bemflo, da ne bova govorila o cenah.

ves kako ti bom povedu delam ze celo zivljenje,pac od malih nog ,pomagam fotru ,pri vodenju uvajam se v posu in tko,pac zdaj bo en let kako jaz pa brat ima cisto samostojni d.o.o neodvisno od vsega,sam spet ti tko povem ,nikoli ne gledamo tist to je moj denar to je tvoj v druzini ,pac vsak si vzame za kaj hoce in kok ga rabi,pac saj razumes ,a drugac kolega mi pa ma 530i sam kmalu misli zamenjat za 530d ker mu ta malo prevec pije,kolega je pa drugac spila instrumente ,klaviature po tujini,turbofolk varianta,pa za njega ti pa lahko povem kok casa je sparu,od prihoda nove petke na trg,a seb jo je vzel pred mano 2 meseca ,pa poracunaj.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Pe okt 08, 2004 12:09 pm

lep avto si kupu. velik vanih kilometrov in ne preveč divjat :P (vsaj po mestu ne)..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe okt 08, 2004 3:14 pm

[SlasH] je napisal/-a:lep avto si kupu. velik vanih kilometrov in ne preveč divjat :P (vsaj po mestu ne)..

hvala
lep pozdrav,lazo
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov