okoli armature sem kasneje se nekaj caral(rdeca podlaga pod kontrolnimi luckami, pa se eno uro sem dal gor) samo nimam noveje slike
zal ni gtx (je kar navadna TLJ), saj sem nekaj casa mislil da bi dal mocnejsi motor notri (2.0 ali turbo) pa jih ni nikjer za dobit pa se en kup dela bi bilo s tem, samo zdaj ko avta ne rabim za okrog vozit se, bi mogoce lahko kaj v tej smeri zacel razmsljatidobek je napisal/-a:uuu...tafrancoska, uvozena (gtx)...takih pri nas drugace ni bilo
ja, takojci ko bom imel cas slike poskeniratiČe prav vidim je na predzadnji sliki že malo 21 T za videt. Tisto bo drugi del al kaj?
btw: po 18-ki, bi si moral nabavit 19-ko in ne kr 21-ko...hehehe
dobek je napisal/-a:za motor se probaj pozanimat za kakega fuegota, ki so meli tud 1.6 in 2.0t motorje.
je pa to bila v bistvu 18 kupe...
drugace pa mora tud od 21ke turbo pasat, je isti motor
sporty je napisal/-a:Opa, mi je padlo na misle kako bi lepo zgledalo, ce bi gdaj skupaj postavila najne avte in mal poslikala! Recimo spomladi na kakem travniku :P ... Lepo v vrsto, 5, 18, fuego, 21
! Hehe
...
LP
2Fast&2Furious je napisal/-a:Shusuglao če se ne motm jst tole 21-ko vidm skos parkirano ob cesti na poti od sostrega na žagarski vrh oz proti jančam. So tele fotke tm nastale al se motim?
lp
Uh... kake lepe spomine mam jst na našo 18-ko. Nikol potem ko smo jo prodal, se nismo bolj "mehko" peljali... pa smo mel same Renoje
Shusuglao, ko je lepa ... Sm lih zadnjic eno srebrno obcudoval pred kolosejem, se mi je tok fajn avto zdeu!
shusuglao: mi lahko napišeš kero polir pasto si uporabljal. moram spolirat R4 - rdeče barve, da se bo malo svetila, ker je čisto mat barve sedaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov