Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Moj Renault (part 1)

Napisal/-a shusuglao Sr maj 28, 2003 12:13 am

nekaj slikic moje 18ke ki zdaj prav zalostno sedi v garazi (kupil sem drug avto pa se akumulator se je odlocil da ne bo vec delal) in caka na boljse case.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
okoli armature sem kasneje se nekaj caral(rdeca podlaga pod kontrolnimi luckami, pa se eno uro sem dal gor) samo nimam noveje slike
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr maj 28, 2003 1:01 am

Če prav vidim je na predzadnji sliki že malo 21 T za videt. Tisto bo drugi del al kaj?

btw: po 18-ki, bi si moral nabavit 19-ko in ne kr 21-ko...hehehe
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr maj 28, 2003 6:31 am

uuu...tafrancoska, uvozena (gtx)...takih pri nas drugace ni bilo :-P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr maj 28, 2003 11:24 am

dobek je napisal/-a:uuu...tafrancoska, uvozena (gtx)...takih pri nas drugace ni bilo :-P
zal ni gtx (je kar navadna TLJ), saj sem nekaj casa mislil da bi dal mocnejsi motor notri (2.0 ali turbo) pa jih ni nikjer za dobit pa se en kup dela bi bilo s tem, samo zdaj ko avta ne rabim za okrog vozit se, bi mogoce lahko kaj v tej smeri zacel razmsljati

Če prav vidim je na predzadnji sliki že malo 21 T za videt. Tisto bo drugi del al kaj?
ja, takojci ko bom imel cas slike poskenirati

btw: po 18-ki, bi si moral nabavit 19-ko in ne kr 21-ko...hehehe

jaz sem sel po letih, pri osemnajstih sem 18ko kupil, zdaj ko jih stejem 21 pa R21 :D
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr maj 28, 2003 12:20 pm

za motor se probaj pozanimat za kakega fuegota, ki so meli tud 1.6 in 2.0t motorje.
je pa to bila v bistvu 18 kupe...

drugace pa mora tud od 21ke turbo pasat, je isti motor
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr maj 28, 2003 1:28 pm

dobek je napisal/-a:za motor se probaj pozanimat za kakega fuegota, ki so meli tud 1.6 in 2.0t motorje.
je pa to bila v bistvu 18 kupe...

drugace pa mora tud od 21ke turbo pasat, je isti motor

ne, fuegoti in 18ke so imeli 1.6 turbo mtorje in navadne dvolitrske, v argentini menda tudi 2.2l. sem pa enkrat nekje na netu videl predelanega fuegota z motorjem od 21turbo, samo kako je model stlacil notri tako veli motor mi pa ni jasno
Slika

HUDE
Nov uporabnik

Napisal/-a HUDE Ne jun 08, 2003 9:38 pm

Lepa tale 18ica...povej a jo mogoce prodajas?iscem kak takle al pa podoben avto s stirimi vrati...otroc pa tko naprej...ta je pa res lep...ce je naprodaj javi prosim...hvala...

HUDE
Nov uporabnik

Napisal/-a HUDE Po jun 09, 2003 9:06 pm

A kdo kaj vec ve o tej 18ici?Sem interesent in vsaka informacija je dobrodosla...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 01, 2004 1:06 am

Aha, se je meni zdelo da si ti 1x tole 18ko kazov :D ! Madona je lepa :shock: ... Sam je pa res podobna Fuegu, spredaj, armaturka je pa itak ista! Mam celo enak volan doma v garazi :D ... Ja kaj naj recem, kar lepo si si ti zastavil :twisted: , 18 in 21T! Hudo do amena 8) ... A ze mas kej fotk od 21ke oz. drugace, kje se ga da kej vidt? Mislm da bi mi2 znala kako rect ;) ...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 01, 2004 1:09 am

Opa, mi je padlo na misle kako bi lepo zgledalo, ce bi gdaj skupaj postavila najne avte in mal poslikala :D ! Recimo spomladi na kakem travniku :P ... Lepo v vrsto, 5, 18, fuego, 21 :D ! Hehe 8) ...

LP

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Po nov 01, 2004 1:56 am

sporty je napisal/-a:Opa, mi je padlo na misle kako bi lepo zgledalo, ce bi gdaj skupaj postavila najne avte in mal poslikala :D ! Recimo spomladi na kakem travniku :P ... Lepo v vrsto, 5, 18, fuego, 21 :D ! Hehe 8) ...

LP

ni slaba zamisel :D

armatura pa ni bila original taka, ta je iz treh sestavljena
spodnji del je oriđinal, števci so od ene francoske 18ke(moji prejšnji so bili brez obratomerja), zgornji del je pa daroval fuego turbo. doma imam še števce od istega fuega ampak je štrom čisto drugače napeljan- kar ene x lučke so se prižigale in pol števcev ni delalo, tako da sem obupal preden mi jih je uspelo montirati :?

od 21ke imam par majhnih fotk, moram enkrat digitalca naprosit, še prej pa spolirati avto :D
taka je bila ko sem jo nazadnje poliral, zdaj je pa spet roza :x
Slika

Iz Lj sem, če ne prej pa na srečanje renault kluba pridi pa bova kakšno rekla ;)
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po nov 01, 2004 7:29 am

pol se pa še jest uštulim za foto sešn z mojo 19-ko :twisted: :lol:

drgač pa lepa tale 18-tica 8)

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Po nov 01, 2004 8:35 am

bi imeli kj proti če še js pridem zraven z mojo R4 (oranžne barve) :?: :oops:

shusuglao: mi lahko napišeš kero polir pasto si uporabljal. moram spolirat R4 - rdeče barve, da se bo malo svetila, ker je čisto mat barve sedaj :P ;)

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 01, 2004 11:01 am

Shusuglao, ko je lepa :shock: ... Sm lih zadnjic eno srebrno obcudoval pred kolosejem, se mi je tok fajn avto zdeu! Tvoja zgleda pa k iz skatlce 8) ... Za digitalca se lahko tut jest javim, samo moram najprej skuter popravit, da lahko pridem pofotkat ;) !

Killah bee, Katrca, komot :D ! Sej verjetno oba prideta na kak renault meeting... Jest upam da bom potem spomladi ze registriral avto, ko naredim izpit, ce ne bom pa z petko prletu ;) !

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po nov 01, 2004 11:17 am

Uh... kake lepe spomine mam jst na našo 18-ko. Nikol potem ko smo jo prodal, se nismo bolj "mehko" peljali... pa smo mel same Renoje 8) .

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po nov 01, 2004 3:12 pm

Shusuglao če se ne motm jst tole 21-ko vidm skos parkirano ob cesti na poti od sostrega na žagarski vrh oz proti jančam. So tele fotke tm nastale al se motim :D ?

lp

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Po nov 01, 2004 10:06 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Shusuglao če se ne motm jst tole 21-ko vidm skos parkirano ob cesti na poti od sostrega na žagarski vrh oz proti jančam. So tele fotke tm nastale al se motim :D ?

lp

točno tam :D

Uh... kake lepe spomine mam jst na našo 18-ko. Nikol potem ko smo jo prodal, se nismo bolj "mehko" peljali... pa smo mel same Renoje

R18 ima najboljše sedeže kar jih je moja rit občutila, kar spočiješ se notri 8)

Shusuglao, ko je lepa ... Sm lih zadnjic eno srebrno obcudoval pred kolosejem, se mi je tok fajn avto zdeu!

21 turbo?
jaz že najmanj 4 leta nisem nobene na cesti videl

shusuglao: mi lahko napišeš kero polir pasto si uporabljal. moram spolirat R4 - rdeče barve, da se bo malo svetila, ker je čisto mat barve sedaj

kar ena poceni iz interšpara (moram pogledat če je še kje škatla)
ko odguliš svoje se res lepo sveti, ampak čez en mesec je spet isto. če bi imel avto v garaži bi morda za dlje zaleglo. rdeča barva je grozna :x
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To nov 02, 2004 12:21 am

Ne, ne... tista je bila navadna ;) ! Sam mi je biv avto ful dober, sm ga prvic ogledoval u zivo ;) ...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov