kaj pravte na kaj takega pri mojem ? a bi blo ql ? [/img]
Jest mislm da yugo še tanajbolj zgleda če ima tablico tko kot je original.....odločitev je pa sicer tvoja.
drgač pa dobr da se ti da vlagat pa tolk rihtat tega yugeta......
Avto je men kr pošteno zrihtan, mi je še celo mau ušeč k mi drugač navadn jugo ni čist nč.( samo moje mišlenje in samo vizualno)
Ampak:
-škatla za šipe odpirat
- pa una prevlek na armaturi zgleda k tepih ( ja sej vem da boš vse zamenju ampak vseen)
- in še stvar k me je najbol zmotila in odvrnila pogled je rja, sej vem avto je že tolk str in ni nč čudnga, sam usen
Čist ql yugo . Sam ni mi čist ušeč sprednji spojler, ne gre čist u linijo z blatnikom. Drgač pa daji gor slike, k me zanima kako bo izpadl tele vrata, itd.
Zadnjič spremenil sporty, dne Ne mar 23, 2003 8:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ena bolsih predelav Yugota pomoje...edin notr mi pa ni vsec..si kdaj razmislu, da bi recimo armarurko oblepu s tistimi folijami, k imitirajo aluminij al pa karbon?To ma en pr ns in lepo zgleda
Zunajnost je pol dobr uštimana, če si stran spravu to rjo.
Zdej je sam še notrajnost treba mau poštimat, a si mogoče že pomislu da bi dav kompletno armatrko z sedeži in tepihi na vratih, uglavnem vso nostrajnost od kirga druzga avto npr. uno turbo. Šov bi jo pa loh istak u italijo na odapad k tm je tega dost.
It is just an idea
Techno boy - Glede predelave od zunaj-vse čestitke. Mogoče bo mogu dat kakšne bolj atraktivne feltne in avto bi bil še bolj atraktiven in bi še bolj prišel do izraza.
- Od znotraj pa mi ni nč posebnega. Ne vem zakaj pa je tisto na vratih-takoj pod steklom. A je za naslon roke al kaj?
- Na avto zborih pa mislm da bo še zmerej špica, ker se vedno manj yugotov vidi na le teh.
-Me zanima še tvoje mnenje o mojem avtomobilu. Najdeš ga na "zadnjih 10 člankov" - Ford Fiesta XR2i. Zanimajo me kritike, mogoče kakšna pohvala. Predvsem pa me zanima če je avto še za na avto zbor?