ClioFan je napisal/-a: Sem pa spadajo stvari, ki se tebi zgodijo (nesreča zaradi tuje krivde, loto, itd.)
Matr, LOTO, dobr da si me spomnu, ka sm pozabu vplačat.
ClioFan je napisal/-a:No mislu sm v istih okoliščinah. Ali pa tako si zamisli, da bi čas prevrtel nazaj, bi se z današnjimi izkušnjami sicer drugače odločil, vendar pa v okoliščinah in izkušnjah v trenutku odločitve bi se odločil isto in to za mene ni svobodna volja, če si produkt okoliščin, ki se ti zgodijo v življenju.
JohnyR je napisal/-a:TopGear je napisal/-a:ti pa ziher nisi sov z tem cliotam 1:13 xxx. Ze magazinovci so sli z 1:15, pa so mački taki ... dej si raje uradn casomerilec, ne pa da po svoje stopas, sploh pa ne z mobitelom LOL!
Ne govori če ne veš.
Pa dobro preberi članek v AM, da boš videl kako so oni čas merili.
TopGear je napisal/-a:ja pa ne mors z mobitelom, se nismo u kameni dob!fak! citiraj mi stavek iz AM kjer pise kako so merili case?JohnyR je napisal/-a:TopGear je napisal/-a:ti pa ziher nisi sov z tem cliotam 1:13 xxx. Ze magazinovci so sli z 1:15, pa so mački taki ... dej si raje uradn casomerilec, ne pa da po svoje stopas, sploh pa ne z mobitelom LOL!
Ne govori če ne veš.
JohnyR je napisal/-a:TopGear je napisal/-a:ja pa ne mors z mobitelom, se nismo u kameni dob!fak! citiraj mi stavek iz AM kjer pise kako so merili case?JohnyR je napisal/-a:TopGear je napisal/-a:ti pa ziher nisi sov z tem cliotam 1:13 xxx. Ze magazinovci so sli z 1:15, pa so mački taki ... dej si raje uradn casomerilec, ne pa da po svoje stopas, sploh pa ne z mobitelom LOL!
Ne govori če ne veš.
Lej, oni so verjetno merili z kakšnim boljšim sistemom, kot ga premore mobilnik, ampak ni fora v tem.
Meritve z mobitelom so za desetinke sekunde dovolj natančne, sploh če meriš par krogov zapored.
Pri AM gre za to da niso napisani najboljši časi, ampak časi osebe ki je vozila določen avto 3 ali 4 kroge, kar pa pomeni da to ni realen čas posameznega avta.
Lahko mi vrjameš, da ponavadi ni dovolj niti 20 krogov vožnje da dokončno skapiraš kera linija avtu najbolj paše.
Razlog za to je pa kompleksen, vendar dokaj enostaven: Vsak avto ima svoje podvozje, menjalnik prestavno razmerje, motor optimalno področje delovanja, ...
gerchy je napisal/-a:Ce bi cas prevrtel nazaj in obdrzal dosedanje okoliscine, bi bilo vseeno drugace, saj ljudje okoli tebe ne bi bili isti, kot so danes. Ce bi tudi njihov cas prevrtel nazaj, bi se vedno nasel kaksen vzrok, ki bi botroval drugacnemu razpletu okoliscin. Klonirani osebki ne bodo nikoli popolnoma enaki "originalu", ravno zaradi vpliva okolja.
gerchy je napisal/-a:Nikjer ne pise, da bi bil produkt okoliscin, pac pa da okoliscine, poleg tvojih odlocitev vplivajo na potek dogodkov.
gerchy je napisal/-a: Usoda je le opij ljudstva in nic drugega.
gerchy je napisal/-a:In ravno to je problem, o katerem govorim ze vseskozi. Okoliscine lahko bistveno spremenijo potek, ne glede na tvoje odlocitve in s tem posledicno tudi ravnanje.
ClioFan je napisal/-a:Jst sm biu tud prepričan, da imam možnost svobodnega odločanja, vendar nimam...
gerchy je napisal/-a:Se o enakih pogojih: dovolj je, da ob vseh identicnih dogodkih in okoliscinah samo veter zapiha malce mocneje, pa se bo kompleten potek odvil drugace.
gerchy je napisal/-a:Menim, da moras nazaj v solo, predvsem pa kaksno knjigo v roke.![]()
To bi bilo celo nadvse koristno, saj bi obenem manj ogrozal varnost ostalih udelezencev ...![]()
gerchy je napisal/-a:Nepojasnjen prihodnost? Usoda torej - ta izraz je za slabice ... :P
gerchy je napisal/-a:P.S.: mocno spominjas ne enega uporabnika, ki je klatil podobne neumnosti in bil sila preprican vase in v svoje zmogljivosti. Cez mesec dni je odletel s ceste in k sreci priznal, da je bila krivda na njegovi strani. In se vecja sreca je bila, da je odletel le s ceste v jarek in ne v kaksno drugo vozilo.
ClioFan je napisal/-a:Ti pa maš trdo glavo a.... VSE ISTO do sekunde. Sam zdej boš pa napisu kaj pa če se v desetinki kej spremeni, al pa si boš že kej zmislu
ClioFan je napisal/-a:Zakaj ne greš za vedeževalce, če poznaš prihodnost ??? No vsaj zgleda tako iz tega komentarja.
ClioFan je napisal/-a:: Sam neki povej, ti je sploh kej v veselju v življenju, razn tipkanja po tipkovnici.
TopGear je napisal/-a:ja pa ne mors z mobitelom, se nismo u kameni dob!fak!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov