Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če dec 23, 2004 10:15 pm

OK, samo ti si pa zmagovalc. Putana je morel to pokat. No se se tudi sam spomnim. No, saj sem samo slisal kako poka, filma itak ni bilo, dokler se ni zadeva ustavla.

Res sta mela sreco ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če dec 23, 2004 10:34 pm

X-Hair je napisal/-a:OK, samo ti si pa zmagovalc. Putana je morel to pokat. No se se tudi sam spomnim. No, saj sem samo slisal kako poka, filma itak ni bilo, dokler se ni zadeva ustavla.

Res sta mela sreco ;)

heh,poka,premetava,razmetava,ampk še zmer mi ni pa neki jasn pr moji nesreči...mene vrgl na oznikou sedež,njega na moj zic...jst sm samu wtf...pa jst sm biu prvezan! o pa ne...ko se je avto vn vleku je bla cesta zaprta,pa je blo ful kolona pa je folk hodu gledat kwa je blo,pa vem d je ena teta rekla kaj je blo pa z unima k sta bla not,kdaj so jih odpelal,pa če sta sploh preživela,pa je fotr moj pokazu na naju,pa se je uboga mama sm prekrižala ;) ... dj še ti svoje slikce gor,me zanima še tvoja nesreča

LP
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če dec 23, 2004 11:19 pm

K ni tole bliz Gotne vasi? Tist zaj**** desni ovink proti NM? Tm dol če pikiraš ti nema spasa :evil: . Pa tut cesta ne visi na taprav konc. :x
Btw....
Sm vidu tiste feltne, pa me zanima kolk bi koštale?

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Če dec 23, 2004 11:22 pm

tam je že marsikdo mel izlet s ceste.
nedolgo tega je tud moj kolega sesipou julko... sopotnik je pa umrl. :cry:
cesta je res zaj*** sploh pa če je mal mokra, je lepo spolzek asvalt.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če dec 23, 2004 11:27 pm

pugi405 je napisal/-a:K ni tole bliz Gotne vasi? Tist zaj**** desni ovink proti NM? Tm dol če pikiraš ti nema spasa :evil: . Pa tut cesta ne visi na taprav konc. :x
Btw....
Sm vidu tiste feltne, pa me zanima kolk bi koštale?

e točno tam dol ;) in res,cesta visi na nasprotnoi smer,točno pod bivšo makomo na drugo stran ceste sva letela...sj sm reku..idni midva sva preživela,usi k so dol letel so se ubil :? za feltne bom pa prašou,sm nism prepričan da so use cele usatle,morva pogledat pa ti sporočim ;)

LP
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov