ti samo zmontiraj gor 16 cola, pa avto spusti do gume, ter zadnji spojlercek in je to to:)..ce pa mas 2.0 pa dosti gotovine, pa daj kr 205/40 17...me en kolega, samo niam slik...
Najprej ubavi feltne saj dajo 50% lepote na avtu... Poj ga u tla nabij tm ene 3-6cm(odvisn kere feljunge)--ma en kolega gor 17" pa ga je znižu za 6cm.
Potem pridejo na vrsto auspuh, nato spojlerji,če to hočeš. Ko daš to enkrat čez ti ostanejo samo še malenkosti: temnenje šip, predelave notranjosti...
Drgač pa je megan ful lep: ekstermno pri tleh z velikimi valarji, pa enmu DTM izpuhom. Mam eno sliko doma ti jo lahk pošlem.
P.S: Pa to ne gre naenkrat, edin če maš ful $$$. Delaj postopoma, en let to, drug let drugo, itd...
Ne sj ta pod mojim nickom ni moj,to je sam slika z neta. Js mam že alu platišča gor pa spojler, sam ne vem,zakaj mi slike noče pokazat,pa sm točn tko naredu kot mi je Techno napisu.???
Ce mene vprasas, tako kot zdajle zgleda bi se najprej dal gor ene lepe pragove oz spojlercke okoli avta, mrezico v sprednji odbijac in v masko, pa kak sporten izpuh in pa zatemnjene stekla (modra)!
na sliki zgleda cisto ok..mogoce za colo vecja kolesa, pa spustit do gume...se ne vidi kak je zdaj spuscen...pusit temne šipe in kake pragove ali pa kaki "plug" spredaj..razen če je res estetsko narejno in ne izstopa...
Zj mam 15 colske felgne ker je to največ kar je dovoljeno v homologaciji.
Sj bi dal js tut raje 16 col gor, sam pol bi mi pa policaji kej težil.
Gume mam pa zj 195/50/15