Enporio je napisal/-a:Ja hud avto-sam a ni blo neki takega tud leto nazaj pri nas nekje pri lj so ga našli pokritega namenjenega za jugo-Srbija.UKRADEN seveda! A je to isti avto?
Sej je blo še po TV!
Lp
s_mande je napisal/-a:Enporio je napisal/-a:Ja hud avto-sam a ni blo neki takega tud leto nazaj pri nas nekje pri lj so ga našli pokritega namenjenega za jugo-Srbija.UKRADEN seveda! A je to isti avto?
Sej je blo še po TV!
Lp
Ja nasli so ga pod orehom pokritega z cerado!Bilo je pa to nekje v okolici Brezic,nekje pri SLO-HR meji!Nasli so ga pa cist slucajo ker je pac en POLICAJ iz radovednosti odgrnil cerado in zagledal MB...katerih je vsega nekaj malo!Nevem kako tocno se mu je ze reklo,tega je ze vec kot leto dni nazaj!Ni pa to to,tist je bil se bolj hud!
Drugace je pa ta" MECA"prava vatra!!!
s_mande je napisal/-a:Enporio je napisal/-a:Ja hud avto-sam a ni blo neki takega tud leto nazaj pri nas nekje pri lj so ga našli pokritega namenjenega za jugo-Srbija.UKRADEN seveda! A je to isti avto?
Sej je blo še po TV!
Lp
Ja nasli so ga pod orehom pokritega z cerado!Bilo je pa to nekje v okolici Brezic,nekje pri SLO-HR meji!Nasli so ga pa cist slucajo ker je pac en POLICAJ iz radovednosti odgrnil cerado in zagledal MB...katerih je vsega nekaj malo!Nevem kako tocno se mu je ze reklo,tega je ze vec kot leto dni nazaj!Ni pa to to,tist je bil se bolj hud!
runner je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Enporio je napisal/-a:Ja hud avto-sam a ni blo neki takega tud leto nazaj pri nas nekje pri lj so ga našli pokritega namenjenega za jugo-Srbija.UKRADEN seveda! A je to isti avto?
Sej je blo še po TV!
Lp
Tisto pa je mislim, da bila cestna različica super dirkalnika CLK GTR, ampak prejšnji model CLK-ja.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost