Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Mazda "under construction"

Napisal/-a Sale Če apr 24, 2003 11:39 pm

No zdej, ko sem dobil še ostale slike se lahko mal "afnam" in jih napopam sem na tablo.
Torej tukaj je par fotk, ko je bil avto še v delu - trenutno potekajo zaključna ličarska dela, tako da bo kmalu v malo lepšem estetskem stanju, upam :wink: .

Slika

Slika

Slika

napad letečih krožnikov :P :lol:
Slika

Slika

pa še ena s spojlerjem...in mojim ksihtom v ozadju :wink:
Slika
Slika Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 25, 2003 1:18 am

uuuuuuuuuuu... hudooooooo

ko bo porihtana, daš za pelat, ne? :D :D :D :D :D :D :D

joke...

me boš pelo pliiis? :D :D

ok ok... resno... zdaj sem komaj videl tisto kaj je nardil na odbijaču... ql zgleda... res lepo... zadnji spojler itaq rox... (sicer bi ga jaz še s tisto a3m folijo kao karbon style prevlekel... ali ipak... bremze? daj ne se špilat, še boma kje ven letela, ko me boš peljal tam... đizs, ne me strašit :P

pa še nekaj... na zadnji slikci... kaj se tolk skrivaš za avtom? Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 25, 2003 6:23 am

hudo ane :)
pohvalno da se kdo kej sam loti....
komi cakam koncni izdelek.....
p.s. upam da nis"ugasnu" unga hudga zvoka iz menjalnika... res hudo piska :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Pe apr 25, 2003 6:50 am

Huuudddddoooo:) Spredni odbijac, a si to cist sam zrihtal, oblikoval:) A si kaksen podaljsek zraven pripopal?

LP,Sandi
Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Pe apr 25, 2003 6:57 am

Sale huuuudo! mislem pa un tazadna roleta mi je tud full vsec prav pase mu!
kako pa je s homologacijo za tak spoiler, al ga mogoce imas lahko gor ker je itak cel predelan?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe apr 25, 2003 7:51 am

No sprednjega odbijača se nisem spravil sam delat - mi ga je naredil Ustyle; sam sem pa potem samo pobrusil zadevo bolj na fino in pač poštimal tko, da je lepo sedlo na avto (da se je dal žmigavce upasat not in podobno). Pri vsaki stvari poizkušam čimveč naredit sam, tiste stvari za katere se mi zdi, da bi izpadle preveč "šlampasto" če bi jih delal sam, pa raje prepustim majstrom.

Sprednji odbijač je modificiran original - odrezan in podaljšan, porezane prečke na sredini ter reže pri straneh. Bo pa vse iz enega dela, ker mi res ni preveč všeč, če je na avto miljon enih spojev (seveda gre pa to na račun praktičnosti).

Regy, posebej za vožnjo s tabo bom vzel bremze kar stran :twisted: :twisted: . Sicer pa ne vem če bo tvoj hrbet zdržal tako neudobno vožnjo :wink: :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe apr 25, 2003 12:24 pm

Us sale!!!! nice
Sicer si mize zadnjic na srecanju u celju pokazal fotke, ampak vseeno nikoli ni odvec ce dvakrat vidis!!! :)
Spreden spojler oz. odbijac se mi dopade!!
Glej da si na dragu v mb z njim :lol: :lol:

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 25, 2003 3:58 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe apr 25, 2003 6:35 pm

he he to me spominja na film Driving Ms. Daisy :lol: :lol: :lol: :lol:

No Ms. Daisy this is the fastest way to Pigly Wigly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe apr 25, 2003 6:43 pm

no ko smo že pri spoilerih.Dons me je klicu za moj komplet.So ga mu iz tovarne "ukazali" naj povpraša če imam original kljuko ker potem pride drugačn podaljšek.Tko da se očitno neki dogaja :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Mogoče bo že tisti teden po prvomajskih (5.5. se mi zdi) .Fak kok se vleče teh 3-5 tednov!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 25, 2003 8:14 pm

Sale je napisal/-a:Regy, posebej za vožnjo s tabo bom vzel bremze kar stran :twisted: :twisted: . Sicer pa ne vem če bo tvoj hrbet zdržal tako neudobno vožnjo :wink: :wink: .

nič skrbet, sale... če je pol urce taka vožnja ni frke... takrat na mesengerju sem ti govoril, da bi se stalno tak fural... to mi ni najbolj :D

pa itaq ko boš malo po gasu stisnil, bom prliman na zic, pa je vseeno al bom čutil lukne al ne... verjetno jih itaq nebom, ker boma menda poletela praktično čez njih :)

p.s.: če boš res za to, da bi me peljal en krog... saj veš kje me najdeš :D
Slika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Pe apr 25, 2003 11:15 pm

ql, sam svoj mojster! sam delavnica zgleda kot soba (tepih pa to) :)
sam mislim da bo zadeva zgledala dobro ko bo koncana!
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So apr 26, 2003 12:20 am

Hehehe, ja ta delavnica je v bistvu neke vrste skladišče. Je pa zelo prav prišlo za čez zimo, ker je precej prostorno in celo ogrevano (kar se je očitno poznalo, sej je avto po 4 mesecih popolnega mirovanja vžgal brez večjih težav - pač povem kot zanimivost :wink: ). In seveda se potem čez zimo da precej stvari podelat.

Regy, se bomo probal kaj zmenit - po pravici povedano je "čakalna vrsta" res dolga in vprašanje če bom lahko vsem ali pa sploh večini ustregel. Saj ne da ne bi hotel, pravim pač da me je res že ful ful ljudi to prosilo in če bi hotel vse "razvozit" bi lahko cele dneve samo to počel. Upam, da se ne sliši nesramno - pa sej bomo že zrihtali kaj :wink: -
Slika Slika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik So apr 26, 2003 12:23 am

Ko vidim avto dvignen u delavnici mi grejo kr kocine pokonc!!! :lol:
Noro si si upedenu tale sprednji odbijač!
:shock:
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So apr 26, 2003 12:34 am

Sem vesel vaših pohval :D . Drgač pa takole na prvi pogled tale odbijač na teh slikah zgleda precej grozljivo ampak nekako računam, da bo po končni ličarski obdelavi lepo izpadel.

Se pa na teh fotografijah dobro vidi, kje vse je bil avto poklepan, pa npr. z diski sem imel nekaj dela (estetski popravki), na zadnji sliki se pa vidi kako je v bistvu zaščiten "kolotek" s tistim črnim shitom (če se še kdo spomni ko sem pred časom na forumu prav zagnano pisal o tem).
Slika Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov