Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
max100
Nov uporabnik

RAZVALINE

Napisal/-a max100 Sr feb 23, 2005 10:21 am

TAKŠNE RAZVALINE VOZIJO PO HRVAŠKEM
TOČNEJE NA KRKU :o :o :o
Slika

Slika
Zadnjič spremenil max100, dne Sr feb 23, 2005 11:10 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Sr feb 23, 2005 10:32 am

Kr njki!!!
Slika
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 10:42 am

Pozdrav!
Kaj je z tabo clovek,si popil kaksnega LASKEGA prevec!Mislim nevem in dvomim da se to sploh se vozi kje,saj nima niti registerskih tablic,nima ne luci,nima stekla na sovoznikovi strani...Vprasanje ali ima zavore!Sklwpam po kamnu pod zadnjo levo gumo! Pa polovica delov motorja manjka???
Prej bi rekel da je to en star zapuscen strojcek oz.tovarnjak! :roll:
Zadnjič spremenil s_mande, dne Sr feb 23, 2005 10:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.

gasilec
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje o/S

Napisal/-a gasilec Sr feb 23, 2005 10:43 am

Poglejte rajši vozila hrvaških gasilcev
http://www.bjelovar.com/vatrogasci/
Pa še poklicna enota so, potem si lahko samo predstavljate kakšne imajo prostovolci
CLIO RS

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr feb 23, 2005 10:48 am

hehehhe otoki rules, tam ni zakona, ni policije, same taka vozila vidiš
in strogo vse neregistrirano, sami fičaki, stoenke, yugeci...
vsako leto grem na podoben otok kjer ni policije oz. pridejo če kdo koga ubije
ali ob večjih prireditvah. smeh

@gasilec: kaj pa je tam čudnega :o sej so ql vozila.
Slika

gasilec
Nov uporabnik

Napisal/-a gasilec Sr feb 23, 2005 10:52 am

@m3 primerjaj jih z našimi vozili npr. Kranj http://www.gas-res-sluzba-kr.si/ Koper http://www.gb-koper.si/
CLIO RS

Uporabniški avatar
max100
Nov uporabnik

Napisal/-a max100 Sr feb 23, 2005 11:03 am

Tale sklepovje sem sreču na cesti v voznem stanju zato sem ga pa potem tud poslikal
zraven pa še tale buldožer al kva je to?
Slika
če je pa še kdo kaj podobnega vidu pa naj objavi ;)

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr feb 23, 2005 11:06 am

@gasilec: ja prav maš mal so u Ku**u z vozili, na prvi pogled se mi niso tolk
slaba zdela, po primerjavi in pogledu na letnike vozil pa sem vidu :P

bom jaz poleti letos vzel digitalca seboj pa bo takega materjala kolkor hočeš :D
Slika

Uporabniški avatar
max100
Nov uporabnik

Napisal/-a max100 Sr feb 23, 2005 11:08 am

M3 je napisal/-a:hehehhe otoki rules, tam ni zakona, ni policije, same taka vozila vidiš
in strogo vse neregistrirano, sami fičaki, stoenke, yugeci...
vsako leto grem na podoben otok kjer ni policije oz. pridejo če kdo koga ubije
ali ob večjih prireditvah. smeh

@gasilec: kaj pa je tam čudnega :o sej so ql vozila.

to ti dam pa čist prov. sej bi tut jst imel raj fičota za takšne ceste.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 11:13 am

gasilec je napisal/-a:@m3 primerjaj jih z našimi vozili npr. Kranj http://www.gas-res-sluzba-kr.si/ Koper http://www.gb-koper.si/

Bjelovar pa niti ni tako veliko mestece in tudi obcina...sigurno nima toliko denarja da bi lahko razsipal za nakup novih gasilskih vozil,sploh pa nemores tega primerjati z KRANJSKO GASILSKO ENOTO!Nemores tega primerjati,koliko prebivalcev pa ima Bijelovar,koliko pa Kranj???Pa po tem lahko potem tudi sklepas o obcini,denarja katerega invistirajo...

Potem pa daj primerjaj KRANJSKO pa gasilsko enoto v ZAGREBU pa bos videl kako in kaj,se ti bo tudi zdelo malo smesno,ces kaj vse imajo v ZG-poklicni gasilci!V LJ pa imajo spet boljse tovarnjake,z vec kubinimi cisternami vode...Sploh pa mislim da ce vozilo sluzi svojemu namenu,je izpravno in pravocasno pride na kraj pogorisca je to vec kot dovolj!

Ce pa ze delas primerjave,daj vsaj realno primerjavo,ne nekaj v tri dni!Toliko za enkrat,hvala in lep dan zelim se naprej!Pa brez zamere,nisem mislil kaj slabega!s_mande

gasilec
Nov uporabnik

Napisal/-a gasilec Sr feb 23, 2005 11:31 am

No koliko je velik Bjelovar res ne vem ampak vseeno katero poklicno enoto pogledaš majo boljšo opremo od Bjelovarja http://www.gasilci.org/modules/mylinks/ ... .php?cid=9 (nekaj enot še ni preuredilo svojo spletno stran in ni nekaterih nove opreme gor)
CLIO RS

Uporabniški avatar
max100
Nov uporabnik

Napisal/-a max100 Sr feb 23, 2005 11:45 am

POMIRITE SE GASILCI, DA SE NEBO KAJ VŽGALO :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr feb 23, 2005 12:18 pm

Gasilec ne srat sam poglej našo slovensko vojsko kake tovornjake majo una stare TAM-e z nosom, mislim a to je NATO-va vojska al kaj?Če smo že v EU in v NATU potem bi si lahk saj kupli normalne vojaške tovornjake, pa tud če bi država kupla od kakih privatnikov rabljene novejšega letnika bi blo kokr tolk za pogledat, ne pa una stara j***a 30 let.Sam očitno jim služijo namenu in se jim zdi škoda dnarja stran metat.

drugače pa tista primerjava ni fer.Primerjimo Zagreb pa Ljubljano, Split pa recimo Maribor itd....
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr feb 23, 2005 12:31 pm

sej je čist lepo ohranjen, mal ga rja najedat začela, sam to se poprav, glede šipe ma pa itak kasko, tko da bojo zamenjal ;)

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr feb 23, 2005 12:42 pm

Tisti k ste se na Voglu smučal mate pod kabinsko žičnico neki podobnega, pa to je v SLOVENIJI, ne morš da verjameš.
Slike pa nimam :cry:

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 12:57 pm

darkdog24 je napisal/-a:Gasilec ne srat sam poglej našo slovensko vojsko kake tovornjake majo una stare TAM-e z nosom, mislim a to je NATO-va vojska al kaj?Če smo že v EU in v NATU potem bi si lahk saj kupli normalne vojaške tovornjake, pa tud če bi država kupla od kakih privatnikov rabljene novejšega letnika bi blo kokr tolk za pogledat, ne pa una stara j***a 30 let.Sam očitno jim služijo namenu in se jim zdi škoda dnarja stran metat.

drugače pa tista primerjava ni fer.Primerjimo Zagreb pa Ljubljano, Split pa recimo Maribor itd....

Tako je in nic drugace!Sem mu ze jaz tudi povedal!Je*iga momak pogrijesio! :lol:

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Sr feb 23, 2005 1:05 pm

Kaj češ v Sloveniji dnar za vojsko metat? Kot da nas bo kdo povohal... Dol na meji s hrvaško mamo dost dva delujoča tanka pa tri tovornjake, drugod po Sloveniji se pa vojske ne rabi.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 1:36 pm

dunker je napisal/-a:Kaj češ v Sloveniji dnar za vojsko metat? Kot da nas bo kdo povohal... Dol na meji s hrvaško mamo dost dva delujoča tanka pa tri tovornjake, drugod po Sloveniji se pa vojske ne rabi.

Kja si pa ti hotel sedaj povedati s tem,mislis ce Hrvaska ni clanica EU in NATA da nimajo orozja?Tako se je meni to zazdelo !Ti jaz povem da so zelo dobro zalozeni...sploh pa se mi ni za pogovarjati o orozju in vojnah!MIR NA ZEMLJI!!!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr feb 23, 2005 2:21 pm

Ja in jst bom lepo zaklenu temo preden se začnete kregat od koga vojska je boljša.

ps:
s_mande je napisal/-a:
Kja si pa ti hotel sedaj povedati s tem,mislis ce Hrvaska ni clanica EU in NATA da nimajo orozja?Tako se je meni to zazdelo !Ti jaz povem da so zelo dobro zalozeni...sploh pa se mi ni za pogovarjati o orozju in vojnah!MIR NA ZEMLJI!!!

Hrvaška vojska ma dobro samo mornarico in nič drugega. Njihovo letalstvo je v pizdi da bolj ne more bit.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov