perko84 je napisal/-a:jst pa ne razumem zakaj se morte iz vsazga začetnika delat norca, sj je vseen ker auto daš gor, k ga itak vsi spluvate po dolgem in počez.
Sj jst tud nisem že nevem kolk časa na forumu, sam kolkr prebiram teme. Folk vas sprašuje neki konkretnega, vi se pa ponavad zajebavate pa sploh nč konkretnega ne razložite.
Me prav zanima kolk od vas ma brata k ma tak avto, jih pomoje lohk na prste preštejem. Če je model ponosen na avto od brata naj ga pokaže, je pa čist vseen če napiše čigav je.
Pa butast se mi zdi da neki kritizirate vsi podolgem in povprek, pol greš pa pogledat na galerijo avto od ˝vas˝ mate pa po domače rečaen eno GAJBO. Tolk o tem!
Drugač pa hud avto!!!
perko84 je napisal/-a:jst pa ne razumem zakaj se morte iz vsazga začetnika delat norca, sj je vseen ker auto daš gor, k ga itak vsi spluvate po dolgem in počez.
Sj jst tud nisem že nevem kolk časa na forumu, sam kolkr prebiram teme. Folk vas sprašuje neki konkretnega, vi se pa ponavad zajebavate pa sploh nč konkretnega ne razložite.
Me prav zanima kolk od vas ma brata k ma tak avto, jih pomoje lohk na prste preštejem. Če je model ponosen na avto od brata naj ga pokaže, je pa čist vseen če napiše čigav je.
Pa butast se mi zdi da neki kritizirate vsi podolgem in povprek, pol greš pa pogledat na galerijo avto od ˝vas˝ mate pa po domače rečaen eno GAJBO. Tolk o tem!
Drugač pa hud avto!!!
perko84 je napisal/-a:Sj ni treba se neki brezveze razburjat. Mislm pa da se jih kr neki strinja z mano-kot lohk sam vidš.
Kar se tiče da napišeš čigav avto je: Verjemi al pa ne verjemi, je čist tvoja stvar-ni se pa treba nad nekom znašat, sam to sm mislu nč kj bol konkretnega.
Pa kar se gajb tiče: jst nism svojga nč hvalu, tega pa sm ker je dost hujši od mojga.
Na živce mi gre pa ko en kritizira dosti lepši avto kokr je pa od njega-poglej sam, je kr par takih primerov.
Aja moj avto pa tud lohk vidš pa ga zarad mene skritiziri, sam upam da nimaš fičota :P - hecam se
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost