Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To apr 12, 2005 5:00 pm

ja ja vidim dosti krat tega audija tle po kopu, lep za ga videt.
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 To apr 12, 2005 7:59 pm

jst pa ne razumem zakaj se morte iz vsazga začetnika delat norca, sj je vseen ker auto daš gor, k ga itak vsi spluvate po dolgem in počez.
Sj jst tud nisem že nevem kolk časa na forumu, sam kolkr prebiram teme. Folk vas sprašuje neki konkretnega, vi se pa ponavad zajebavate pa sploh nč konkretnega ne razložite.
Me prav zanima kolk od vas ma brata k ma tak avto, jih pomoje lohk na prste preštejem. Če je model ponosen na avto od brata naj ga pokaže, je pa čist vseen če napiše čigav je.

Pa butast se mi zdi da neki kritizirate vsi podolgem in povprek, pol greš pa pogledat na galerijo avto od ˝vas˝ mate pa po domače rečaen eno GAJBO. Tolk o tem!

Drugač pa hud avto!!! :evil:

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny To apr 12, 2005 8:05 pm

no kot jaz vem je tale avtek nazadnej bil (ali je še) od enega iz kp (ne bi pisal priimka kr ne vem kako se kaj on strinja s tem)...poznam pa oba brata in avtek je res od enga od njih (ali je bil) kr neki cajta tko da ni tuja slikca... je pa lepa zverinca za videt tudi v živo...

fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a fanatik To apr 12, 2005 8:55 pm

perko84 je napisal/-a:jst pa ne razumem zakaj se morte iz vsazga začetnika delat norca, sj je vseen ker auto daš gor, k ga itak vsi spluvate po dolgem in počez.
Sj jst tud nisem že nevem kolk časa na forumu, sam kolkr prebiram teme. Folk vas sprašuje neki konkretnega, vi se pa ponavad zajebavate pa sploh nč konkretnega ne razložite.
Me prav zanima kolk od vas ma brata k ma tak avto, jih pomoje lohk na prste preštejem. Če je model ponosen na avto od brata naj ga pokaže, je pa čist vseen če napiše čigav je.

Pa butast se mi zdi da neki kritizirate vsi podolgem in povprek, pol greš pa pogledat na galerijo avto od ˝vas˝ mate pa po domače rečaen eno GAJBO. Tolk o tem!

se podpišem :con

:ne

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san To apr 12, 2005 9:03 pm

perko84 je napisal/-a:jst pa ne razumem zakaj se morte iz vsazga začetnika delat norca, sj je vseen ker auto daš gor, k ga itak vsi spluvate po dolgem in počez.

Ti se pa skuliraj. NE ni vseeno kateri avto daš na net, ČE NI TVOJ. Ni problema čigav je avto. Imaš na avtomobilizmu vse živo od takih, ki se z bratovim avtom hvalijo in takih, ki se z očetovim ali pa od babice. Imaš pa tudi modele, ki imajo v nulo zrihtan avto. Napiši čigav avto je in problema. Ne mi s takimi idiotskimi, da je vseeno. Bom slikal Enza in napisal, da je od moje stare mama in potem nekaj predavaš o resnosti. Kar se pa ''GAJB'' tiče. Pokaži mi eno na avtomobilizmu, nato pa še svoj avto pokaži, potem pa bodi glasen.
Kar se pa tega Audi tiče, je pa zelo lep ( kar se lahko vidi iz ene slike) in nanj je nabolj ponosen lastnik in kakšni smrkavci.

Yagi-san

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel To apr 12, 2005 9:05 pm

lep audi

sam me pa zanima glede folij na šipah, kdo ti jih je rihtal in maš papir???

drugač pa pohvalno :clapclap
be cool and drift!!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To apr 12, 2005 9:26 pm

no pa še ena slikca tega audija :P
Slika

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX To apr 12, 2005 9:34 pm

Sploh ni važn čigav je avto :!: ker je res hud, edn lepših kar sm jih vidu

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Sr apr 13, 2005 7:06 pm

Sj ni treba se neki brezveze razburjat. Mislm pa da se jih kr neki strinja z mano-kot lohk sam vidš.
Kar se tiče da napišeš čigav avto je: Verjemi al pa ne verjemi, je čist tvoja stvar-ni se pa treba nad nekom znašat, sam to sm mislu nč kj bol konkretnega.
Pa kar se gajb tiče: jst nism svojga nč hvalu, tega pa sm ker je dost hujši od mojga.
Na živce mi gre pa ko en kritizira dosti lepši avto kokr je pa od njega-poglej sam, je kr par takih primerov.

Aja moj avto pa tud lohk vidš pa ga zarad mene skritiziri, sam upam da nimaš fičota :P - hecam se

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr apr 13, 2005 7:42 pm

perko84 je napisal/-a:Sj ni treba se neki brezveze razburjat. Mislm pa da se jih kr neki strinja z mano-kot lohk sam vidš.
Kar se tiče da napišeš čigav avto je: Verjemi al pa ne verjemi, je čist tvoja stvar-ni se pa treba nad nekom znašat, sam to sm mislu nč kj bol konkretnega.
Pa kar se gajb tiče: jst nism svojga nč hvalu, tega pa sm ker je dost hujši od mojga.
Na živce mi gre pa ko en kritizira dosti lepši avto kokr je pa od njega-poglej sam, je kr par takih primerov.

Aja moj avto pa tud lohk vidš pa ga zarad mene skritiziri, sam upam da nimaš fičota :P - hecam se

verjetn še nisi čist dojel, ampak naslov je moj avto in ne bratov avto...avto sam sploh nima nič pri temu...ker je res hud...

Verjetn tut nisi dojel tega, da se v galeriji ne predstavljajo samo tuning, racing, styling super duper avti, ampak avti katerih lastniki so ponosni nanje, pa naj si bodo to katrce al pa poršeji...vsak ima pravico biti ponosen na SVOJ avto-pravzaprav mora biti ponosen...pa nevem kaj se ti tuki zdej repenčiš namesto avtorja te teme...kroky je to že dojel in tudi razumel in z veseljem pozdravljamo njegovo bodočo objavo-njegovega cliota...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Sr apr 13, 2005 8:07 pm

Ok sej ne bom več komentirau.
Za moje pojme je avto hud pa naj bo od kogar koli.
Najbrž sem res šol mal preveč na ostro, sam sm pa reku da morm povedat kaj mislim.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost