Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Ne apr 17, 2005 2:49 pm

No hvalabogu ni od policije, ker če bi bil bi bil sam še za gledat, vse ostalo bi blo tak al tak uničeno; sej veste, če je pa služben pa udri mujo po siromaku...

Lep avtek, po mojem mnenju predrag za vzdrževat in prepožrešen, ampak če ti budget to dovoljuje uživaj z njim čim dlje...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne apr 17, 2005 2:54 pm

To pa ni nč nouga,mam sam tud vsega obutanega od drugih cepcou..ja jebat ga kmal bomo taki kot u Italiji k ne srečaš enga celega avta-vse nekaj pobutano al pa odrajsano.
Sicer sm se pa jest s tem že sprijaznu,važn da me na šiht pa domov prpelje ;)
Glede poliranja ti pa priporočam da ga pelješ v kako ročno avtopralnico pa ti ga bodo oni uštimal-sej to ni tko drago za policajski žep (sam s tem ne mislim zdele da ti bodo zastonj ali s kakim popustom naredl)ker sam se boš preveč jebou pa še ni rečen da boš dobr naredu,čeprou to ni kaka umetnost ;)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Ne apr 17, 2005 2:56 pm

Jst mislm da če ma kej svoj avto rad, bo kupu polir mašinco k je 5 jurjev pa polir pasto pa potegnu kabl z garaže pa si vzeu 1 urco cajta in se po poliranju zadovoljno nasmihal kak ma lepega Bmwja, pa čeprav bo tam kje pr odbijaču spustil kak flekec...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne apr 17, 2005 3:03 pm

No ti Miha-pamet kurja,da ti povem da v eni uri ne boš naredu NIČ :!:
Za običn avto da je spoliran tko kot je treba rabiš do 4 ure kar je manj nisi naredil nič oz. drek.Za njegovega ka ma pa kr neki povšine pa še mal več :!:
Jao jao ;)

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 Ne apr 17, 2005 3:06 pm

Miholl je napisal/-a:Jst mislm da če ma kej svoj avto rad, bo kupu polir mašinco k je 5 jurjev pa polir pasto pa potegnu kabl z garaže pa si vzeu 1 urco cajta in se po poliranju zadovoljno nasmihal kak ma lepega Bmwja, pa čeprav bo tam kje pr odbijaču spustil kak flekec...

Model kje se da pa polir mašino dobit za 5k? ne sanjaj preveč,polirat avto samo 1 uro pa še profiji ne zmorejo...jaz imam rekord na nissan micri 2,3ure,s tem da je bil avto srebrn...za takega bmw-ja rabim okoli 4-5 ur po tamalem...je pa narejeno v nulo in z profi mašino ter pastami...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Ne apr 17, 2005 3:14 pm

okej okje boysi pa 5 ur....hotu sm pa povedat da če da kej na avto da ga bo sam spoliru...madonca smo tečni dons....dej mal čez okn poglejte pa se nasmejte k je tak lep dan gaddemt!!!
Bla mašinca za polirat 5 jurjev v Baumaxu al pa Obiju....nism več 100%

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne apr 17, 2005 3:19 pm

Baumax Obi ..tm je sama miklaužna za pocen dnar k ti dela 10 min, poj pa lahk stran vržeš-raj dam 5k kakemu revežu kot da bi karkoli v Obiju kupu :roll: :roll: :roll:
Aja glede vremena pa gledam vn..uuuja res je lep sploh ne vem kaj delam to lepo nedeljo tuki gor-gremo vn na (skoraj dž)pr ns je tko črno da sam še čakam kdaj se bo ulil :roll:
Btw..pa mal smo iz teme zalutal :roll:

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Ne apr 17, 2005 6:56 pm

Za 1x na mesc spolirat je čist vredu....morš pa res vse skur... a ti tut avto pelš kam prat??pa pele ga tut kdo drug namest tebe??Valda se mal potrudš za svoj avto, da greš loh zvečer lažje spat...

Pa btw ti si s teme zalutu...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne apr 17, 2005 9:15 pm

Miholl je napisal/-a:Za 1x na mesc spolirat je čist vredu....morš pa res vse skur... a ti tut avto pelš kam prat??pa pele ga tut kdo drug namest tebe??Valda se mal potrudš za svoj avto, da greš loh zvečer lažje spat...

Pa btw ti si s teme zalutu...

Normalno da vozim avto v avtopralnico,razn če je tolk svinjsk pa da so pralnce zaprte -takrat ga pa sam.Uglavnem mi ga pa dež pere-je tanaj cnejš.
Da grem pa zvečer lažji spat pa našo povalam -pa še j***a spraznem :twisted: ;)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Napisal/-a Miholl Ne apr 17, 2005 9:27 pm

okej....s tem si mi vse povedal....

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne apr 17, 2005 10:58 pm

hehe :EE :bonk
Bimmer zelo lep voz :D meni so pa te feltne kar všeč in če nebi imel res kar veliko denarja niti nebi menjal.res pa je da ti kakšne stvari ratajo malo dolgočasne in menjamo tudi zaradi tega ;)

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 To apr 26, 2005 8:03 pm

Hm, v knjigi imam jaz drugačne podatke, končna 240, pospešek 0-100 pa 7,5...
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny To apr 26, 2005 8:34 pm

lepa bemfla . kakšen je pa tale steptronic ? moraš kaj gas spustit da gladko zamenja ?
sicer pa jaz odkar imam avtomatika mi je čisti luksuz res, nikol več nazaj ;)

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Če apr 28, 2005 8:06 am

andy ... ti imaš ročni menjalnik .. :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov