Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 29, 2005 12:12 pm

Dobr si se lotu :D
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe apr 29, 2005 9:31 pm

@avtomobil: no ja slikce so ene bl tko na hitrco narjene, bom pa k bo avto koncan, ga spucov pa nekam odpeljov, pa se potrudu da bojo slikce ratale, ker si bom naredu eno sliko za na steno, za v delavnico, vrjetn bo pa v igri kaksen bolsi aparat, da bo kvaliteta. kilometrov sm sam naredu s tem avtom okol 60k, vecina poskodb na njemu pa ni mojih, ampak od nesposobnih ljudi, ki se jim j**e za tujo lastnino, skrbim pa zanga ljubiteljsko, tko da se trudm da je avto cim bolj lep :), ceprov mi ne uspeva glih vedno hvala za cestitke, vidm da si eden izmed tistih ki daje tudi nekej na vzdrzavanje in cistoco.

@meganeman: jah nekak mam namen nardit clean look uspedi, sam sm zankec dol pobral ker sm imu neki druzga v nacrtu, zej mi pa znak doma lezi, pa nimam cepkov da bi ga dal nazaj, tko da zej je zaenkrat tak, drgac se pa sploh ne sramujem da mam renoja, ker je men prov zakon avtom pridejo pa ob bokih, ce bo vse prov nalepke z napisom, renault clio, sicer ne na vrata amapk nad zmigavcom stranskim, morva z kolegom probat ce u redu izpade, jest upam da bo, ker zamisl je huda

@HyundaiGTI: lotu sm se dobr ja, sam bo pa treba stvar se dokoncat, cimprej upam

:D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Pe apr 29, 2005 9:46 pm

evo tkole, se mal updejta kistice ki jo trenutno delam

Slika

Slika

zej pa nazaj delat :D
Zadnjič spremenil Neo32, dne Pe apr 29, 2005 9:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Pe apr 29, 2005 9:48 pm

Habir je napisal/-a:a maš kej sploh prostora za noge, ker uni zvočniki fejst štrlijo ven iz vrat. Sicer pa kul klijo. :-P

mam sreco da nism tolk velik in pol me tisti zvocniki ne motijo, zaenkrat, ce prov se sopotniki prtozujejo na veliko da nimajo km noge dat :D

mah je treba potrpet :D
Slika Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov