@avtomobil: no ja slikce so ene bl tko na hitrco narjene, bom pa k bo avto koncan, ga spucov pa nekam odpeljov, pa se potrudu da bojo slikce ratale, ker si bom naredu eno sliko za na steno, za v delavnico, vrjetn bo pa v igri kaksen bolsi aparat, da bo kvaliteta. kilometrov sm sam naredu s tem avtom okol 60k, vecina poskodb na njemu pa ni mojih, ampak od nesposobnih ljudi, ki se jim j**e za tujo lastnino, skrbim pa zanga ljubiteljsko, tko da se trudm da je avto cim bolj lep

, ceprov mi ne uspeva glih vedno hvala za cestitke, vidm da si eden izmed tistih ki daje tudi nekej na vzdrzavanje in cistoco.
@meganeman: jah nekak mam namen nardit clean look uspedi, sam sm zankec dol pobral ker sm imu neki druzga v nacrtu, zej mi pa znak doma lezi, pa nimam cepkov da bi ga dal nazaj, tko da zej je zaenkrat tak, drgac se pa sploh ne sramujem da mam renoja, ker je men prov zakon avtom pridejo pa ob bokih, ce bo vse prov nalepke z napisom, renault clio, sicer ne na vrata amapk nad zmigavcom stranskim, morva z kolegom probat ce u redu izpade, jest upam da bo, ker zamisl je huda
@HyundaiGTI: lotu sm se dobr ja, sam bo pa treba stvar se dokoncat, cimprej upam