Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Eddy˙s E30 325i....

Napisal/-a Eddy-k2 So jun 18, 2005 8:40 am

Torej tole na spodnjih slikah je pa moj bavarček ki je uporabljan kot avto za vsak dan in na Mobikrogih kot driftcar....
avto je letnik 1991,motor je po zasnovi vrstni šestvaljnik z 2,5 litra prostornine in 12 ventili.....baje ima 172Km in 230NM navora....
od stylinga ni narejeno veliko ker nisem hud privrženec odvečne teže na avtu,tako da sta pokrova motorja in prtljage črna,zadnja prdobitev je pa še barvanje platišč v črno barvo....Po tanovem je znižan in stršan kolikor gre ravno zaradi uporabe v drift namene kjer mora biti avto čim bolj trd..
Avto je opremljen z prepotrebno zaporo diferenciala ki omogoča vse tole počez vozenje...

V notranjosti ima nameščen sparcotov 3-kraki,poglobljeni volan,short shifter domače izdelave,pratako je avto opremljen z el.stekli in ogledali,potovalnim računalnikom,bmw-jevim check controlom ki ima za vsako pomembno stvar na vozilu senzor ki zaznava nepravilnosti ki so potem v obliki lučke pod stropom prikazane na prikazni enoti...

slikce preden je prestal "stilski iziv"
:)
Slika

Slika

slike po tretmaju :

Slika

Slika

komentarji zaželjeni..
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 18, 2005 8:52 am

Hehe...driftmachine :twisted: Avto je itak hud, meni osebno je samo škoda da si tudi rob barval v črno na feltnah...aja...pa fauš sem ti za 2.5 mašino pa špero :ppppp malo heca...
Drugač pa še tko naprej driftaj eddy, pa čimmanj robnikov naj ti bo napoti ;)

Ajd
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 So jun 18, 2005 8:57 am

heh vem da bi špero :lol: sej jo vsi hočejo imeti 8)
Slide svojo čuvaj ker je ohranjena,vendar se vseeno lahko kdaj na mobiju z 8) pelješ kakšen krog da pajke preženeš iz izpuha :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr. S2k So jun 18, 2005 9:40 am

Helou majster!!!
Kdaj posnameva en drift v tandemu? :P

lp
When i got my s2k i though i was getting one of the fastest cars on the street, then i learned what the s2k is about.

So its not called the S 2000 for nothing!!!!

Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So jun 18, 2005 10:52 am

Mašina je carska, pa hudo mi izpade hauba črna, edin za feltne mi je mal tko čudn, k so črne

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 So jun 18, 2005 11:12 am

Mr. S2k je napisal/-a:Helou majster!!!
Kdaj posnameva en drift v tandemu? :P

lp

ko boš za akcijo greva en lep tandem drift čez kakšen lep ovinek...
bo lep posnetek z S2000 in mojo kračo skupaj
:D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 So jun 18, 2005 11:12 am

AJA: feltne so pa čist PIMP,v živo zgleda noro,tukaj je ravno deževalo in so umazane,.... :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So jun 18, 2005 11:29 am

eddy a bočno parkiranje ti pa negre najbolš al posledica česa je tak obripsan spredn odbijač? :lol: drgač pa pohvale,pa sliko u podpisu boš mogu zamenjat ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 18, 2005 12:05 pm

Oh saj jo čuvam...ampak sej veš kako to deluje na človeka...R6 in RWD, redno preganjanje pajkov iz mašine :oops:
Še nekaj, a maš to 15' al 16' col? Ker če so 15 zgleda vseeno hudo dobro...splloh ne zgledajo previsoke gume :clapclap
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So jun 18, 2005 8:16 pm

Pozdravljen še z moje strani, če se še spomneš z AM Drift Challenga.

Lep BMW, nič nakičen, samo tiste srebrne feltne, ki si jih mel na Driftu, tudi niso izgledale slabo na avtu. A zadnje sedeže zdaj maš notr al ne?
Slika

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 So jun 18, 2005 11:52 pm

Gen|uS je napisal/-a:eddy a bočno parkiranje ti pa negre najbolš al posledica česa je tak obripsan spredn odbijač? :lol: drgač pa pohvale,pa sliko u podpisu boš mogu zamenjat ;)

pozdravljen...bočna parkiranja mi grejo odlično od rok in nog,tale praskica ki je gor je nastala na bmw mitingu v logatcu ob driftanju tako tesno mimo zaščitnih gum da sploh nisem čutil da je barvo pustila gor guma :lol:

saj se da odpravit tole brez ličenja,ampak je v prvem planu vedno to da mora avto biti tehnično in vozno brezhiben...tele malenkosti so nič 8)

@Mick Jerry...ja se te spomnim ja...lepo si peljal :) ...sedežev sploh več nikoli ne bo nazaj,sem se navadil na naked look in mi je všeč :lol: ...feltne so pa iste kot so bile na drift challengu samo črna barva mora biti...D1 style pa to sej veš :lol:

@slide: BBS 15",široka 7j....original M tehnick feltne z 4cm robom.....najlepše so pa takole ko so brez pokrovčkov na sredini... :shock: :D ...gume imam pa 195/50 R15....spredaj....zadaj pa itak gume menjam na 3 tedne tako da mi je vseeno za dimenzije..
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 18, 2005 11:58 pm

Eddy-k2 je napisal/-a:@slide: BBS 15",široka 7j....original M tehnick feltne z 4cm robom.....najlepše so pa takole ko so brez pokrovčkov na sredini... :shock: :D ...gume imam pa 195/50 R15....spredaj....zadaj pa itak gume menjam na 3 tedne tako da mi je vseeno za dimenzije..

Feltne so hude, upam da se bo pred spomladjo kaj takšnega prodajalo :pray: , ker nekatere so "iste" mrežaste samo takšnega roba pa nimajo vsake in kar E30 potrebuje je ravno ta rob...ahhh...lepe felge maš ja ;)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Ne jun 19, 2005 12:18 pm

A lahko še jest dve slikce tvojga avta prlepm?

Slika

Slika

Če sm kej kršu takoj zbrišem, sam res se lepo vid avto pa še mal mojstrovine.

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 Po jun 20, 2005 5:26 pm

nisi nč kršu,sej se ti moram zahvalit za tele akcijske fotke...men se jih ni dalo iskati :lol:
SlikaSlika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov