Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Fico
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fico Pe jun 24, 2005 8:38 pm

ne ne požre več kot dobi sam predstavljej si da imaš benz pumpo ki je ista k na jugo 45 motor se ponavad vrti do max 5-6 jurjev . no klele jo pa mal bl vrti in tista štangca ki goni pumpo enostavno pri teh obratih ne zmore.
rešitev je v el. pumpi pa je tip noče kupit ker stane 30k sit pa prav da je za u breg ne rab po avtocesti pa itak ne moreš vozit 200 km/h več kot nekaj minut / samo za to da ne skuriš tega motorja ki je drag k žefran za zrihtat

fico
ABARTH 1000 TCR FOREVER

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Pe jun 24, 2005 8:46 pm

Moja želja je bila tud zrihtat Fičota.Kupil sm ga pol leta rihtal ,pol pa za male pare prodal ker sm ga moral zarad prostora.Ampak Fičoti so legende

Fico
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fico Pe jun 24, 2005 9:54 pm

se popolnoma strinjam sam mam enga klasičnega enga predelanga ter še fiata 500
ABARTH 1000 TCR FOREVER

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe jun 24, 2005 10:25 pm

Fico je napisal/-a:Ja tkole da še mal več napišem avto sem kupu od enga dedija za 40 k sit skori brez rje celga oskubu peljal na peskanje in h kleparju. Tam pa se je začela kalvarija. Model me je vleku za nos pol leta za sprednje razširitve narest pa še luknjo v strehi, za zadej sem pa znoru pa kupu poliester boke da mi nau treba čakat še pol leta.trenutno je pr mehaniku in noter gre a112 abarth motor 70 HP 1050ccm-malce navit tako da ima cca 100 HP ampak to bomo šele videl na valjih ;) .
Trenutno imam spredaj diske čez čas (beri zima)pa pridejo na spored še zadnji diski.
Rollbar, Sparco sedeži in križ na dnu -da se vse ne sesede pri speljevanju.
ima pa kolega že podobnega narejenega pa mu Sekira leti do 180 pol mu pa benz pumpa ne da dost goriva tko da je konc veselja pr 6000 obratih. vrti se pa tja do 8500 - 9000 ni točno ker se števc trese k ena devica k je vidla kaj jo čaka :shock:

moram pa povedat ko me je tip prvič peljal nisem mogel iz avta ker mi kolena in noge niso delale - toliko adrenalina

Un prvi na sliki je pretiravanje in je že prou grd,tole ..klasiko abartha kot pa vi zdele delate je pa prou veselje za pogledat in taki kot si tile so najlepši 8) 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov