Clio24v je napisal/-a:COSWORTH LOOK je napisal/-a:vidu v živo drugač lep čeprav že kar preveč nakičen pa defenetivno večje feltne gor
drugač je bil pa prejšni tvoj clio k je bil zlate barve precej lepši
Hmmm od kje se poznava da veš kaj sem prej vozil.![]()
cossy je napisal/-a:Clio24v je napisal/-a:COSWORTH LOOK je napisal/-a:vidu v živo drugač lep čeprav že kar preveč nakičen pa defenetivno večje feltne gor
fora je v tem da se ne poznava ampak prihajava oba iz tržiča in se na cesti dostkrat srečava drugač pa preber moj nick pa tuhtaj če si v tržiču vidu kakšen avto ki bi ustrezal niku ki ga uporablam na forumu
BlackWind je napisal/-a:Clio24v je napisal/-a:COSWORTH LOOK je napisal/-a:vidu v živo drugač lep čeprav že kar preveč nakičen pa defenetivno večje feltne gor
ja pomojem sta oba trzicana....ker tale lokacija kjer si slikal se mi zdi zelo znana tam pri podljubelju nekjeops: lahko da se motim
drgac pa lep avtocek...sam za lexuske tut nism cist zihr da pasejo...vsaj ta model lexusk mogoce ne, no sej moje tut niso vsakemu vsec, to je stvar okusa....je pa res to: vazn da je tabi avto vsec...morm rect da mi je airbrush tut vsec... nos sej ce si iz tega konca gorenske kot sem napisal, pol se sigurn kdaj srecamo
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov