Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SuperFly To jun 28, 2005 12:37 pm

Tud po LJ sm že vidu tole Vitaro... Kokr vem, so jih neki kupil (poleg Terranota) par mescov nazaj... Mogoče so jih pa tud prej že kej mel. To pa ne vem.

Uporabniški avatar
Dj.PiPi E30
Nov uporabnik

Napisal/-a Dj.PiPi E30 To jun 28, 2005 5:07 pm

Danes sem se js pelu po Ljubljani pa sm vidu enga starejsega jaguarja, ki je mel spredaj med režam lučke (modro in rdečo). A je to tud kakšno policijsko ali kkriminalistično vozilo??
Carpe Diem

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk To jun 28, 2005 6:04 pm

Dj.PiPi E30 je napisal/-a:Danes sem se js pelu po Ljubljani pa sm vidu enga starejsega jaguarja, ki je mel spredaj med režam lučke (modro in rdečo). A je to tud kakšno policijsko ali kkriminalistično vozilo??

itak da ne...vrjetn sam hoče bit zaj**** :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 29, 2005 6:28 am

Dj.PiPi E30 je napisal/-a:Danes sem se js pelu po Ljubljani pa sm vidu enga starejsega jaguarja, ki je mel spredaj med režam lučke (modro in rdečo). A je to tud kakšno policijsko ali kkriminalistično vozilo??

To so protokolarna vozila in so spremstvo kakih tujih predsednikov in visokih živin.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SuperFly Sr jun 29, 2005 12:55 pm

nebivedu je napisal/-a:

To so protokolarna vozila in so spremstvo kakih tujih predsednikov in visokih živin.

To pa nism vidu, da mamo tud kerga jaguarja :?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov