PS: re-volt dej mal se smiri tm ko jebacki krog v KR vozis aprov!!! zadnic si me zbu in te bom tozu, ker imam psiholoske motnje zdej...cele noci mi mede...skoz vidim tvoj avto pred ocmi in ne morm spat zarad tega :P :P
sori vesolc, dobiš odškodnino... a je to zato kr nism držou varnostne razdalje al zard pofukanga redarja ki nama je predpisou prostovolne prispevke kranski občini? ja no motivi so tut drugi, ja jest sm drg k k****a k nč ne delam sam. jest sam rečem enmu da nardi pa un sprinta pa mu jest dam tok k stane pa naprej use prodam za 7% več... who da man. ne sj ne zajebavam se. dj kle pr seb mam še 13 zajčkou - 5 črnih in 8 svetlo modrih. kdo bo koga?
ja re-volt mors mal podpret nas jebacki krog s placilom kazni za parkiranje!! sam je*be*mu redarja, sam nama je dal kazen!! sem ga sel pol iskat da bi ga povozu, pa je usel ze!! :P
PS: jest bi mel crnga zajcka ops:
za kere zvočnike zj mislš? uzadi al kaj... mammrežce sam po pravic povedn ne vem kam sm jih založu. na sprednmu sistemu pa mam mrežco
aja sj res bom jutr poslikou an.
voltage je napisal/-a:za kere zvočnike zj mislš? uzadi al kaj... mammrežce sam po pravic povedn ne vem kam sm jih založu. na sprednmu sistemu pa mam mrežco aja sj res bom jutr poslikou an.
jaja..une na zadnji polici..tole ni glih styliš..hehe
si lahko ponosen cliaš !
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!