Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: bmw 318i

Napisal/-a ahiM Sr jan 11, 2006 11:02 pm

guly je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:Prvo mors povedat za kaj boš avto rabil pol pa lahko dobiš kak nasvet kako pa kaj...

ja ok no :D
avto bom rabil za vozit :D

pač za normalno vožnjo. nočem met nekega športnega avtomobila ki bi bil okičen z raznovrstno plastiko.
Hočem ga met za udobno vožnjo.

Dost natančno?

lp

Pol si pa kr zadel :D! Avto je špica :D in poskrbi, da tak tudi ostane.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če jan 12, 2006 1:11 am

ja vse kar naredi je mali spojlerček zadi lepe feltne al od Ma al pa z robom feltne. črne šipe in po želji spusti za tri štiri centimetre. če maš pa preveč časa pa še angel eyes ksenonke to je pa vse. Karkoli več od tega bo avto grd.

avto je drugač super. kaka je blapa cena? lahko tudi na PM če ni skrivnost.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 12, 2006 10:51 am

Pa prosim ne rini gor nekega riž.press izpuha gor, z šestnajstimi cevmi premera 150mm :)

Drugače pa ja, feltne z robom bi mu zelo lepo pasale in jaz mislim da bi bile 17' povsem dovolj.
Zelo lepo pašejo na BMW feltne v stilu BBS ali kaj podobnega. Recimo

Rondell "design 34"
Slika
ali pa "design 58"
Slika
Oba modela dobiš prav za svoj avto ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jan 12, 2006 11:18 am

jst na tak avto nebi dajou niti športnega izpuha niti športnega filtra.sam ene hude feltne 18 col pa na tla za 3 cm,zadni spojlerček,tak mali diskretni in to bi blo pomoje konc ;) aja,še to ... če bo kak denar še v igri odvečen,tkoj bixenonke kupit,avtu doda še večjo eleganco ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Če jan 12, 2006 8:00 pm

ManIAK je napisal/-a:Letvice v barvo avta, spustit, 17" gor, pa sharky pa bi jaz zakluču z stylanjem tega avtaLp

Glede zunanjosti je tole ravno prav.Znotraj bi ga pa jaz pustil takšnega kot je.(moje mnenje)

LP :hi

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD Če jan 12, 2006 8:04 pm

@slide: Mogoce ves kdo prodaja te feltne?

Drugače pa lep avto vendar napačna mašina BMW more bit šestak.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Če jan 12, 2006 10:11 pm

guly je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:Prvo mors povedat za kaj boš avto rabil pol pa lahko dobiš kak nasvet kako pa kaj...

pač za normalno vožnjo. nočem met nekega športnega avtomobila ki bi bil okičen z raznovrstno plastiko.

Dost natančno?

lp

če prav razumem avto mora ostat eleganten in udoben... 8)
...se pravi... notranjost imaš v črno-sivi kombinaciji torej naj bodo sedeži v istih barvah, ker če bi iskal rdečo nit z barvo katorerije bi bilo preveč kričeče...maretiali za sedeže...sama alkantara se zguli...samo usnje poti...kombinacija usnje na bokih in alkantara na osrednjem delu sedeža bi bila najprimernejša. Mogoče kaka bolj dodelana prestavna ročica ter ročica za ročno zavoro in vrečke ročic iz istega materiala kot prevleke sedežev(primer-siva alkantara). To kar se tiče notranjosti.
Kar se pa zunanjosti tiče pa takole:
Če želiš udobje ne stavit platišč višje coljaže ker je avto avtomatsko bolj trd in če že to napraviš pol ga morš še spustit ker če ne češko zgleda torej je avto še bolj trd pa še na noben robnik ga ne moreš parkirat brez da bi odrsal platišča (...sej se da ampak moreš skoz pazit). Poleg tega temnit šipe (enako vse naokoli in ne preveč) ...značke 318 dol, xenon luči in spojlerček gor pa je končano.

Je blo dovolj izčrpno?
Lp 8)

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly Pe jan 13, 2006 4:18 pm

Thor je napisal/-a:
guly je napisal/-a:

Dost natančno?

lp

če prav razumem avto mora ostat eleganten in udoben... 8)
...se pravi... notranjost imaš v črno-sivi kombinaciji torej naj bodo sedeži v istih barvah, ker če bi iskal rdečo nit z barvo katorerije bi bilo preveč kričeče...maretiali za sedeže...sama alkantara se zguli...samo usnje poti...kombinacija usnje na bokih in alkantara na osrednjem delu sedeža bi bila najprimernejša. Mogoče kaka bolj dodelana prestavna ročica ter ročica za ročno zavoro in vrečke ročic iz istega materiala kot prevleke sedežev(primer-siva alkantara). To kar se tiče notranjosti.
Kar se pa zunanjosti tiče pa takole:
Če želiš udobje ne stavit platišč višje coljaže ker je avto avtomatsko bolj trd in če že to napraviš pol ga morš še spustit ker če ne češko zgleda torej je avto še bolj trd pa še na noben robnik ga ne moreš parkirat brez da bi odrsal platišča (...sej se da ampak moreš skoz pazit). Poleg tega temnit šipe (enako vse naokoli in ne preveč) ...značke 318 dol, xenon luči in spojlerček gor pa je končano.

Je blo dovolj izčrpno?
Lp 8)

:clapclap :clapclap :clapclap :bow :bow :bow :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:
Don't drink and drive! You will only spill it!

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac So jan 14, 2006 11:04 am

lep avto,
jst bi nanj dal kakšno kopijo M felg npr:
SlikaM5e60

Slika M3e46

Slika
m3kopia e46
Slikacsl kopija

jst bi dal nekaj od teh, 17 ali 18 col. to je prvo kar je za naredit
naslednje je morda rahlo temnenje stekel
če bi rad pa še kej več pa bi se jst lotil nabavljanja kopij m3 odbijačev,...
dol ga pa ne bi spuščal, če kaj ceniš udobje!
samo moje skromno mnenje ;)

če pa želiš videti nekaj lepih e46 ali pa imaš kakšna tehnična vprašanja ali karkoli pa le pridi (če še nisi) na
http://forum.bmwslo.com/

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 14, 2006 11:36 am

DDDD je napisal/-a:@slide: Mogoce ves kdo prodaja te feltne?

Drugače pa lep avto vendar napačna mašina BMW more bit šestak.

Ne bi vedel z glave, ampak se pomoje dajo dobit, ker vem da je mel en z MS na črni petici rondell-ove feltne...če bi jih pri kakem dobrem vulkanizerju naročil,bi ti jih tudi pripeljal pomojem :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So jan 14, 2006 2:21 pm

super lep bmwjcek. 8) sm gledu iste barve sam compacta. pa so mi ga prodal :?

cim vec varnih km ;)
Slika

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Napisal/-a guly So jan 14, 2006 3:42 pm

Tnx vsem :D

Aja, sm se nekak na pol že odloču za felge. In sicer take....
Slika

Mislim da bi kar pasale gor, so pa 17 col.
Če mi jih uspe nabavit bo super. Drugač pa js razmišljam nekaj v tej smeri. A mislite da bi blo??

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ So jan 14, 2006 4:06 pm

Zlo lep avto. Tut sam mam namen kupt BMWja 318ci..vendar coupeja...pa me zanima ce mi lahko poves kok ima tak avto porabe, ce se dokaj normalno vozis? Lp, dejan

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Napisal/-a guly So jan 14, 2006 4:39 pm

dEjaN_ je napisal/-a:Zlo lep avto. Tut sam mam namen kupt BMWja 318ci..vendar coupeja...pa me zanima ce mi lahko poves kok ima tak avto porabe, ce se dokaj normalno vozis? Lp, dejan

Povprečna poraba se giblje vedno okrog 9 litrov(od 8,5 do 9,5)
drugače pa naj bi bla na dolge poti nekje 7,5 litra(potrjeno tudi od mene) in mestna vožnja bi ti popila nekje okrog 10,5 do 11 litrov.

Je pa res da je odvisno od tega kako voziš.....

kdaj pa imaš namen kupiti??? Vem za enega zelo lepega 318 ci, metalno modre barve. Avto je res lep.

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Ne jan 15, 2006 12:21 pm

Kupiti nameravam nekje avgusta ali septembra, vendar še nism čist prepričan..ali bi coupeja ali Z3...mislm ga kupt pa v Nemčiji ker so dost cenejši, še posebi Z3. Lp ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov