Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas So feb 18, 2006 10:41 am

mene zanima kdo je proizvajalec teh čudovitih feltn, ETABETA j eitalijanska firma?? mislim da ja popravte me če ne.

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 So feb 18, 2006 12:46 pm

Courage :) ti pa si smešen a mislis da imaš edin ti take feltne in veze pri prodajalcih?

Tipček ki ima v lj DB9 in murchija ima tudi cayena in gor 22 col take feltne oz. zelo podobne in da ti povem koliko je dal zanje...

Ne bodi pameten če ne veš. Pa prosim ne govori da smo tle ene budale, vsi ki najdemo kaj ceneje kot ti!

Te bom že najdu na kakemu mitingu -šovu in boš račun oz. FELTNO 20 col Etabeta za 59.000 sit pojedu!!! JASNO? Pametnakovič!
leti...leti.... S16

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So feb 18, 2006 2:00 pm

aja zaj že ma take oziroma podobne felne gor.

stari prosim te ne replyjaj več v toto temo ker se mi ne da ubadat s tabo.

Tisti račun pa mi kr prinesi, serem ti se jaz na taj racun. Vsak falus ti lahko izstavi racun za kaj hoces, tak da to ti ne bi smel bit problem.

evo ti razloga zakaj forum gre u falus. sere se meni za ceno feln, jaz vem kolko sem dal, pa vem kolko pridejo, za druge pa me boli kura!c. Ce jo je dobil za 30k mi dol visi, svaka mu cast za to. Pa upam da bom totega 406 kupeja z 20" vido letos na cesti.

Tebi pa bom reko da mi ne groziš po forumih, ker bi znal kaj hitro to obžalovat.
Zadnjič spremenil Courage™, dne So feb 18, 2006 2:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider So feb 18, 2006 2:00 pm

courage, men so feltne ful lepe, hud efekt tud pol k je že guma gor, sam maska bi že prej, predvsem pa zdej bol pasala obroblena, kr tole zgleda ko da si zgubu un krom. Al mam jst tok na temno ekran, da ne vidm da je zaščita gor?
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So feb 18, 2006 2:37 pm

Hahahhaha ljubljanajemali.press

ce ova slika zglea ko da mas to pobarvano ze .. kaj to si sam strihal s sprejom al kaj?Tak ko zadni del?
Slika

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI So feb 18, 2006 3:31 pm

P206S16 je napisal/-a:Courage :) ti pa si smešen a mislis da imaš edin ti take feltne in veze pri prodajalcih?

Tipček ki ima v lj DB9 in murchija ima tudi cayena in gor 22 col take feltne oz. zelo podobne in da ti povem koliko je dal zanje...

Ne bodi pameten če ne veš. Pa prosim ne govori da smo tle ene budale, vsi ki najdemo kaj ceneje kot ti!

Te bom že najdu na kakemu mitingu -šovu in boš račun oz. FELTNO 20 col Etabeta za 59.000 sit pojedu!!! JASNO? Pametnakovič!

Se ti pridružim.

Mislim, da nekateri resnično malo pretiravajo ...... nas pa imajo za otroške novinarje, poleg tega pa so še Mojstri foruma :cry:

Včasih ali kar pogosto se " najdejo nekateri " mojstri foruma z ful neumesnimi izjavami ..očitno, da si nabirajo število objav.

Res je, da nisem dolgo članica vendar vseeno mislim, da je ta forum namenjen pomagati, svetovovati, predstavljati novosti itd... ;)

Kar se pa tiče platišč 17" za 50K ;) ...imamo zelo lepo izbiro pa naj bo modelno leto 07
audi mi pa nikakor ne diši, ker nisem pleh byba ;) ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov