ZaJeBaNi je napisal/-a:Sp|kE je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat.Bo v drugem zivljenju bolse LP
Fantje, ni potrebe za žaljivke. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi...
. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari...
![]()
No sej je cool mogoce sem pretiraval samo ce zali avto in daje take primerjave je tak koda bi mene in to je tako ne sej v bistvu pa se na take izjave ne bom nc komentirov upostevov bom mnenjea tistih ki vlagajo trud in ki kaj naredijo iz svojega avta SAMI ali tako ali drugace nato pa komentirajo komentarje nekaterih ki znajo grde primerjave delat in ne komentirat ampak zaj**avat se posebj ne takih ki imajo stock avta in ne vejo kaj je trud in vse skupaj LP
Nevejo kaj je trud? kaj si pa prosim ti sam naredo na avtu? odbijače-prage si kolikor vem, dal delat, feln tudi pomoje nisi sam naredo, izpuh mogoče? aja, odbijače si poštrihal... no nekaj je ne...
Mislim da je tisti, na katerega ciljaš vložil dosti več truda v avto, kot pa ti.. tako da ne nekaj na pamet..
Nea ti solim pameti, samo, daj malo premisli prej ko kaj pišeš...
Lepo to, da si se vrgel v styling svojega avta, samo pomoje se boš čez par let tepel po glavi ko boš znova gledal slike svojega avta.
Lp