Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po mar 13, 2006 4:48 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:
Sp|kE je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

Fantje, ni potrebe za žaljivke :!:. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi... :ne. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari... :roll: :jao:

No sej je cool mogoce sem pretiraval samo ce zali avto in daje take primerjave je tak koda bi mene in to je tako ne sej v bistvu pa se na take izjave ne bom nc komentirov upostevov bom mnenjea tistih ki vlagajo trud in ki kaj naredijo iz svojega avta SAMI ali tako ali drugace nato pa komentirajo komentarje nekaterih ki znajo grde primerjave delat in ne komentirat ampak zaj**avat se posebj ne takih ki imajo stock avta in ne vejo kaj je trud in vse skupaj LP :!:

Nevejo kaj je trud? kaj si pa prosim ti sam naredo na avtu? odbijače-prage si kolikor vem, dal delat, feln tudi pomoje nisi sam naredo, izpuh mogoče? aja, odbijače si poštrihal... no nekaj je ne...
Mislim da je tisti, na katerega ciljaš vložil dosti več truda v avto, kot pa ti.. tako da ne nekaj na pamet..
Nea ti solim pameti, samo, daj malo premisli prej ko kaj pišeš...

Lepo to, da si se vrgel v styling svojega avta, samo pomoje se boš čez par let tepel po glavi ko boš znova gledal slike svojega avta.

Lp

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po mar 13, 2006 5:43 pm

pi je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
Sp|kE je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

Fantje, ni potrebe za žaljivke :!:. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi... :ne. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari... :roll: :jao:

No sej je cool mogoce sem pretiraval samo ce zali avto in daje take primerjave je tak koda bi mene in to je tako ne sej v bistvu pa se na take izjave ne bom nc komentirov upostevov bom mnenjea tistih ki vlagajo trud in ki kaj naredijo iz svojega avta SAMI ali tako ali drugace nato pa komentirajo komentarje nekaterih ki znajo grde primerjave delat in ne komentirat ampak zaj**avat se posebj ne takih ki imajo stock avta in ne vejo kaj je trud in vse skupaj LP :!:

Nevejo kaj je trud? kaj si pa prosim ti sam naredo na avtu? odbijače-prage si kolikor vem, dal delat, feln tudi pomoje nisi sam naredo, izpuh mogoče? aja, odbijače si poštrihal... no nekaj je ne...
Mislim da je tisti, na katerega ciljaš vložil dosti več truda v avto, kot pa ti.. tako da ne nekaj na pamet..

Lepo to, da si se vrgel v styling svojega avta, samo pomoje se boš čez par let tepel po glavi ko boš znova gledal slike svojega avta.

Lp

odbijači niso padli z neba,treba jih je bilo plačati.in za jih zaslužit je biu potreben trud.
rezultata pa nebom komentiral,ker je bilo že dosti povedanega.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po mar 13, 2006 5:54 pm

TommyGun je napisal/-a:
pi je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
Sp|kE je napisal/-a:

Lp

odbijači niso padli z neba,treba jih je bilo plačati.in za jih zaslužit je biu potreben trud.
rezultata pa nebom komentiral,ker je bilo že dosti povedanega.

no, to sem pozabo dodati, da je bilo treba delat za odbijače ja... :oops:
ma ne mislim več komentirat, ker sem svoje povedal.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po mar 13, 2006 5:55 pm

Ej... na kakšne nivoje se spušča ta debata.... Zato k nekomu avto ni všeč, mu gre lastnik tega "omenjat" mamo. Zajebanec, ti pa le poglej pravila a.com. Smeš se "spuščat" v mnenje nekoga, ne pa v njega kot individuuma. Jest sem tut ene parkrat popiz*u zarad tega in onega, vendar sem se na koncu opraviču in delno prevzel krivdo "nekorektne konverzacije" nase. Škoda, da si tako jemlješ k srcu mnenja drugih. Upam pa, da boš kmalu pršu do tega, da se za take malenkosti ne boš sekiral. Avto štimaš za svojo dušo, ter mu "udariš svoj pečat", drugim pa, če jim paše jim paše, če pa ne... tebi niti iz žepa niti v žep.
Kapiš? :roll:
Pozdravla te Pugi. ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 13, 2006 6:05 pm

pi je napisal/-a:Lepo to, da si se vrgel v styling svojega avta, samo pomoje se boš čez par let tepel po glavi ko boš znova gledal slike svojega avta.

Tko je jst sem tut pri Ibizi vidu da sem brcnil mimo pa kaj čem je pač blo tako obdobje ko misliš,da extrem styling pač moraš meti :D
Zaj čist drugače gledam na avtomobile,ki jim lastniki namenijo cheap styling in se jim sam smejim.
Zajebani nevem kaj in kako se ostalim zdijo tvoji posti,sam da maš za vsakega uporabnika,ki mu odgovarjaš svoj post je mal nesmiselno,saj meni osebno zato pa mamo tle zavihek "citiraj" no mogoče si sam poste nabiraš da bom kmal mojster foruma :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Po mar 13, 2006 9:36 pm

Vidim da je veliko negativne kritike :? ....pa zakaj?Pač avto ni BMW 3 :? Pač tipu svaka čas da tako rihta :tomidelej: Sem že nekajkrat vidu na Jesenicah oz. nazadnje na petrolu pri občini ;) Če ti je všeč kar tako naprej 8)

Bravo!;)

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po mar 13, 2006 10:02 pm

ok...zajebani najprej teb da povem, res je da si je avto vreden truda, tut če si v temo brcnu si zase naredu avto..predlagam ti da se umakneš iz foruma, ne zarad tega da kao kvariš ugled kot so izjavili ampak zarad sebe to nared...
ne vem men je tut čudn da se tema ne zaklene..predlagam pa da se zbrišejo posti in se sm o avtu daje mnenja..zajebani v lajfu je tko da moraš sprejet vsako kritiko pa bila slaba ali dobra..forumaši če ste forumaši napište sorry ampak čist si mim brcnu ni pa treba to tako negativno jemat..dajte si zamislt kok je tle dnarja pa truda..men tut avto ni všeč in moj ni marsikomu všeč pa kaj pol..ni me treba zdaj popluvat, ampak mi povejte mnenje o avtu..
upam da ne žalim koga...drgač pa fantje in dekleta raje se dobimo kje ob kaki pijački ali deset pijačk, pogledamo avto od zajebanega pa še od koga...pa gremo vsi mirne duše dam..
lep pozdrav

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po mar 13, 2006 10:14 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ok...zajebani najprej teb da povem, res je da si je avto vreden truda, tut če si v temo brcnu si zase naredu avto..predlagam ti da se umakneš iz foruma, ne zarad tega da kao kvariš ugled kot so izjavili ampak zarad sebe to nared...
ne vem men je tut čudn da se tema ne zaklene..predlagam pa da se zbrišejo posti in se sm o avtu daje mnenja..zajebani v lajfu je tko da moraš sprejet vsako kritiko pa bila slaba ali dobra..forumaši če ste forumaši napište sorry ampak čist si mim brcnu ni pa treba to tako negativno jemat..dajte si zamislt kok je tle dnarja pa truda..men tut avto ni všeč in moj ni marsikomu všeč pa kaj pol..ni me treba zdaj popluvat, ampak mi povejte mnenje o avtu..
upam da ne žalim koga...drgač pa fantje in dekleta raje se dobimo kje ob kaki pijački ali deset pijačk, pogledamo avto od zajebanega pa še od koga...pa gremo vsi mirne duše dam..
lep pozdrav

a zdej bomo pa še pijuani vozil :lol:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po mar 13, 2006 10:19 pm

ne sj sm rekla pijačko in ne alkohol...lahko bi se zmenil vsi skupaj...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po mar 13, 2006 10:21 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ne sj sm rekla pijačko in ne alkohol...lahko bi se zmenil vsi skupaj...

valda nauš na kavo hodila
alkohol je moj idol :noro
(mal heca more bit)
P.S. pa od 10 brezalkoholnih pjačk te bo trebuh bolu :oops:
lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po mar 13, 2006 10:26 pm

off topic: verjem da je bl bit trezen za volanm,..tako da naj me trebuh kar boli...pa prosm piš na pm mi ker ni tema o kafetkih pa o pivakih...
uglavnem če ste za se dobimo in se v faco vsi skritiziramo in povemu našmu zajebanemu kaj je sfalil na avtu..

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po mar 13, 2006 10:29 pm

on ga je itaq delu za svojo dusco in naj bo kr ponosn na njega ce je njemu usec...usak ma pac svoje poglede...u takm stilu kokr je on predelu nemors bols narest
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 13, 2006 10:33 pm

Upam,da tole vidi kak moderator ker tole je pa čist mim :D od avta smo pršli k želodčnim težavam.
res tale forum zgublja na kvaliteti iz dneva v dan :D
Škoda k mate eni že tolk postov pa še zmer pišete kr neki :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov