Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Pe dec 23, 2005 10:32 am

Takole, danes sem homologiral se zadnje stvari na avtu, pragove in podaljske... Vsaj mislim, da sem jih.

Stevilk niso nic gledali, ker ni bilo cajta (se dobro, ker jih ni :? ), na papirje ni imel tisti gospod s kravato nobenih pripomb ( ;) ), nakar je rekel, da dobim potrdila po posti... Do tu vse lepo in prav.

Problem je v tem, ker: 1. Nisem dobil nobenega potrdila, da cakam na vpis v homo kartoncek. 2. Sem dobil izpis s tamkajsnjega tehnicnega pregleda (kar meritve zavornega ucinka so napisane, vse izmisljeno), kjer pise, da vozilo ni tehnicno brezhibno in pod opombami o neustreznostih pise: pragovi, spojler. Potem sem vprasal enega mehanika, kaj je fora, in je rekel, da bo vozilo tehnicno brezhibno pac takrat, ko bom dobil potrdila po posti.

Torej... Mi kdo zna povedat, ce sem jaz tole homologacijo res opravil? In kdaj bom dobil tiste reci po posti?

Hvala lepa za odgovore,
Anze

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Pe dec 23, 2005 11:48 am

ja itak vozilo ni brezhinbno dokler ni vse homologirano oz vpisano v kartonček....jest sem čakal 1 teden......tko da nič bat ;)
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po apr 24, 2006 4:35 pm

En lep pozdrav vsem skupaj! :D

Mislim, da je že čas, da se spet malo oglasim in rečem kakšno besedo o moji italijanski zverinici. :D Na pomlad sem jo oblekel v nove gume, Bridgestone Potenza RE 720 dimenzij 195/50 R15, jo temeljito opral, našamponiral, presesal itd. itd. in sedaj vam jo ponovno predstavljam v pomladni kolekciji Punto 2006.

Poziranje z leve:
Slika

Posnetek iz častne lože:
Slika

Teptanje občutljive travice:
Slika

Na voljo so vam še tale sličica prednjega dela, poziranje en-face in sličica notranjosti.

Ta teden imam v načrtu narest clean-look prtljažnika, tako da še zbiram nasvete, kako se tega lotiti ... Zaenkrat mislim napise (FIAT, Punto, SX) segreti s fenom in jih odlepiti ... Če ima kdo kakšno boljšo idejo ali pa se mu ljubi zapisati kar celoten postopek, se pa že sedaj najlepše zahvaljujem. :D

Prav lepo se imejte,

Anže 8)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po apr 24, 2006 11:18 pm

Lepega italijana imaš to, feltne soše posebej lepe.
Še kakšna lušna italijanka zraven pa bo ;)
Slika

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Če apr 27, 2006 12:47 pm

Ena luštna Italijanka je že pri hiši in sem tudi že imel resne plane, da jo drugo leto odkupim, ampak sem si zdaj premislil ... Sicer je prava zadeva, 2.4 JTD, 176 konj, 385 Nm navora, ampak mi diesel powah ne diši. :D Prisegam na take vrste stroje, kot so ga imeli moj oča za kratek čas (klik).

Nazaj na temo - danes dobi moj Punto clean-look, jeeej, slike sledijo kmalu. :D

puntoDriver
Novinec

Napisal/-a puntoDriver Po maj 01, 2006 9:33 am

zelo lepa zadevca, mogoče bi še tole lahko naredu:- znak s haube dol, zadnje znake dol (če še nisi), glede luči bi jih jst pa raj zatmeniu k pa lexuske ker bi ful bl sedu dark look, te pokromane ma že vsak jaro gor :) , letvice na luči, pa bi še kšne večje felge sam BZ k vem da pol nebi šlo nikamor mam isto mašino pa že 15" so velke :D

pa dej še kšno sliko od vzadi

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Po maj 01, 2006 9:55 am

Lep na pogled, edin res mogoče kakšna cola večje feltne nebi blo švoh. Pa luči rajš zatemni kot pa kakšne glupe lexuske gor tlačit. ;)

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Po maj 01, 2006 10:58 am

lep puntek, pa veliko srečnih in varnih kilometrov :D

glede lexxusk, ima jih res že vsak tko da jaz jih na tvojmu mestu nebi gor daju ;)
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po maj 01, 2006 11:18 am

Tommo je napisal/-a:lep puntek, pa veliko srečnih in varnih kilometrov :D

glede lexxusk, ima jih res že vsak tko da jaz jih na tvojmu mestu nebi gor daju ;)

ja al pa če najdeš črne lexuske......
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po maj 01, 2006 1:55 pm

Ja, lexuske sem odpisal že davno tega ... Ko sem še razmišljal o njih, sem postal pozoren na Puntote z lexuskami in opazil, da ne najdeš čednih lexusk, pa če se fentaš ... Sami semaforji. :D

Z zadnjega dela pridno pobiram napise, oznaka opreme je že šla pa-pa, sem pa sedaj opazil, da je pod eno nalepko (ki jo je gor dal prejšnji lastnik) avto nekoliko opraskan ... Moram še preučiti, če se bo dalo zadevo zapolirati, sicer bo pomojem bolje, da pustim nalepko gor ... :?

Sem bil pa že pri ličarju in pravi, da mi za 6k celo zadnjo havbo preštriha, tko da ni panike ... Bom pa šel po tej varianti. :D

Glede felten - večinoma se z avtom vozimo 4 komadi na faks, s prižgano klimo, itd. ... tko da mislim, da so petnajstke res maksimum za normalno vozen avto ... Žal. :D

Pa hvala za mnenja in želje o varni vožnji. ;) Enako želim vsem nazaj.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po maj 01, 2006 2:05 pm

Lep punto ;) Črna barva je itak najlepša :D

p.s. Dej še mal slikc une vaše italijanke :D

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po maj 01, 2006 3:05 pm

Alfo pa kar odkupi. Jtd je zmaga in ima v primerjavi z drugimi dizli dosti bolj bencinarski zvok. Me like a lot. To mi je najlepši avto ever! Še posebej facelift varianta.

Ahhhh da mi je enkrat met autodelto 156(3,7).
Priponke
800_1.jpg
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: whitee in 4 gostov