Tako..
Kar nekaj časa sem bolj kot ne samo opazoval na forumu..Zaj pa sem nekaj malega spremenil na mojih kolicah, pa mislim da bi ne bilo slabo tudi kaj pokazati...
Ker sem se naveličal enega dirkalnega sedeza in enega navadnega(dostop do zadnje klopi samo z ene strani le ni ta ql...) sem se odločil za eno malo predelavo...In sicer:
Sedeži iz Fiat Coupe-ja:)

Nagledane sem imel sicer ustnjene z vso elektriko...Pa so jih pol prodali...

Tile pa so iz Cupeja, letnik 98, ki je imel, ko so ga razsipali na uri 19000 km. Sedeže so mi očistili pri mami(KMČ, Maribor, malo reklame mora bit :P )In so sedaj kot novi....Definitivno pa boljši kot stari...
In ker avtu ne mores imeti 2 sprednjih sedežev - Cinq brez sedežev:)
Še z druge strani...Se opravičujem za zamazanijo...sam dans je v Mb celi cajt lilo pa mi ni blo se za avto pucat :P
Sedeži so v avtu
Glejte in se čudite:)
Seveda je zagotovljena tudi vsa pomičnost....Easy entry pa to:)
Še voznikova stran..Ono rdeče usnje okoli menjalnika bo šlo papa, Mum že ima navodila da naredi novega, spet črnega
Toliko je placa med sedežem in torbico na vratih....Za pi...no kocino:)
Seveda zadeva ni pasala šrauf na šrauf (čeprav Coupe ni nič druga ko malo napihnjen Cinquecento :P) ampak ob pomoči dekletovega očeta, malo mozganja in malo iznajdljivosti, se je zadeva dala narediti:)
Se opravičujem za bolj slabe slikice...Digitalca sem pozabil doma, tako da sem si moral pomagati s telefonom:)
V prihodnje sledijo še slike avta kot celote....Sam mora nehat padat dež, da ga lahka spucam in spoliram...
Do prihodnjič.....Lp
Marko