Marko sem videl tvoj avto... :P Moje mnenje pa je da ce bos delal samo na clean looku, verjemi da bo avto na koncu zelo lep. V zivo je lepsi kot na slikah, seveda brez kroma in vseh spar dodatkov...
Daj se malo vec slik ... avto zgleda 100x bolse ko prej morem rect, sicer bi pa jaz brisalce dal raje na crno, da nebi tak izstopali na sipi pa na pasih ove trake nujno dol.
Cimvecje felne pa cimbolj na pod pa bo enkraten.
MaTe0 je napisal/-a:Na rdečo potemni če obstaja Če je že barve take kurbinske :P Pol pa v amsterdam v red street pa smo taM:)
Ce zelis ti tud tvojo petko prebarvam na tako barvo, da neos faus oz letvice pa odbijace ti strihnem na tako ker mam se nekaj barve ker jih bos baje dal barvat :P
kva pa je narobe z rdečo barvo. če bi mel plov al pa zelen avto in bi reku da bo dal nanga šipe v isti barvi bi blo pa vse vredu. drugače sem pa že videl rdečo folijo za šipe in mislm da jo dela foliatec
Po dolgem casu sem koncno dobil novi sprednji luci saj so prejsne bile umazane in so zgledala katastrofalno. Zdaj spomladi bom vido ce bom avto se obrdzal potem pridejo vecje felne, ker mislim avto menjat po zimi.